Segedalsvägen 5

Arlöv , Arlöv
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

310 m²

Pris

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Charmig kontorslokal med lagermöjlighet i industriområdet mellan Malmö och Arlöv

Välkommen till Segedalsvägen 5, där en modern och fräsch kontorslokal på 310 kvm väntar på att bli ert nya företagshem. Beläget i hjärtat av ett dynamiskt industriområde mellan Malmö och Arlöv, erbjuder denna nybyggda lokal en perfekt kombination av arbetsutrymme och lageryta.

Lokaldetaljer:
Adress: Segedalsvägen 5, Arlöv
Yta: 310 kvm

Övrig information

Övrigt:

Balouten är ett lokalt företag som specialiserat sig på att matcha fastighetsägare med hyresgäster i hela Skåne. Vi erbjuder lokalförmedling, rådgivning samt uthyrning och förmedling av kommersiella fastigheter. Vår huvudfokus är att hjälpa fastighetsägare att hitta rätt hyresgäst för sina lokaler och att säkerställa att hyresgästerna känner sig trygga och väl omhändertagna under hela uthyrningsprocessen.

Ytor

  • Total yta:

    310 m2

Ytbeskrivning

8 kontorsrum och 2 konferensrum samt 2 HWC

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Serverrum
Skyltfönster
Skyltläge
Telefonbås
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Prisinformation:

Kontakta oss för mer information

Utförande

Byggår:

2021

Våningsplan:

2 av 2

Antal rum:

10

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Miljöcertifiering:

GreenBuilding

GreenBuilding var ett initiativ från EU mellan 2004-2014 för att snabba på energieffektiviseringen inom bygg-och fastighetssektorn. Den här certifieringen riktar sig till fastighetsägare och förvaltare som vill effektivisera energianvändningen i sina lokaler och bostäder. Kravet är att byggnaden använder 25 procent mindre energi än tidigare eller jämfört med nybyggnadskraven i BBR. Idag ansvarar Sweden Green Council för GreenBuilding i Sverige.

Miljöcertifiering:

LEED

LEED är den certifiering som finns i flest antal länder. För att vara attraktiv på en internationell marknad är en LEED-certifiering önskvärd. Systemet går att använda för både befintliga och nya byggprojekt och kan täcka in hela stadsdelar. LEED bedömer en rad miljöaspekter som närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. Det byggprojekt som uppnått en certifiering åtar sig att återrapportera verklig data från vatten- och energianvändning under fem års tid.

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Företag i närheten:

Flera företag som M3 storage, Swarco Sverige AB, Simons åkeri AB

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns utanför lokalen

Närservice:

Inom en sex minuters bilresa når du stora Bernstorp, där du hittar butiker och snabbmatskedjor som McDonald's och KFC, samt mataffären, City Gross

Skyltläge:

Bra

Vägbeskrivning:

Skåne län, Burlövs kommun

Segedalsvägen 5