Pyrusgatan 7

husie , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

140 m²

Hyra

900 kr/m²/år. Hyresinformation: Lagerlokaler på 140 kvm Adress: Pyrusgatan 7 Storlek: 140 kvm Hyra: Ca 11000 SEK/månad ex moms Tillgänglighet: Från och med 1:a Maj, Kan vara möjligt att flytta in tidigare, kontakta oss så kan vi diskutera möjligheterna.

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Lager & logistik

Maximera din lagerhantering med våra flexibla lokaler! Optimalt utrymme och smidig logistik.

Vårt lager på 140 kvm är den perfekta lösningen för dina lagringsbehov. Med en rymlig och öppen planlösning erbjuder vi en flexibel miljö som kan anpassas efter dina specifika krav. Oavsett om du behöver utrymme för att lagra produkter, förbereda försändelser eller administrera dina lagerprocesser, så har vi faciliteterna för dig.

Maximera din effektivitet och produktivitet med våra lagerlokaler på 140 kvm. Kontakta oss idag för att boka en visning och ta steget mot en bättre lagerhantering!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 140 900

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kundparkering
Skyltläge

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

900

Hyresinformation:

Hyresinformation: Lagerlokaler på 140 kvm Adress: Pyrusgatan 7 Storlek: 140 kvm Hyra: Ca 11000 SEK/månad ex moms Tillgänglighet: Från och med 1:a Maj, Kan vara möjligt att flytta in tidigare, kontakta oss så kan vi diskutera möjligheterna.

Hyresdeposition:

3 månader

Utförande

Planlösning:

Vårt lager på 140 kvm erbjuder en öppen planlösning som är perfekt för att maximera lagringsutrymmet och effektivisera logistikhanteringen. Med en rymlig mottagningsområde, öppna ytor för hyllor och pallställ, erbjuder vi en komplett lösning för dina lagerbehov.

Pyrusgatan 7