Kurortsvägen 20

Åre , Åre
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

22 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Rum i kontorshotell

Här kan du hyra ett kontor på kontorshotellet i bästa läge på Årekompaniet. I hyran ingår möjlighet att boka konferensrum beläget i samma korridor samt gemensamt kök med kaffemaskin.

Övrig information

Övrigt:

Byggår 1990. Fastigheten innehåller restaurang, kontor förråd och lager. Parkering i anslutning till fastigheten. Uthyrning via Aimopark.

Ytor

  • Total yta:

    22 m2

Utförande

Våningsplan:

3

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Åre är vackert beläget vid foten av Åreskutan invid Åresjön med storslagna fjällvyer. Det finns ett stort utbud av restauranger, butiker, hotell och aktivitetsbolag. Här finns även hälsocentral, tandläkare förskolor och skola.

Närservice:

Åre har ett stort utbud av restauranger, butiker, hotell och aktivitetsbolag. Här finns även hälsocentral, tandläkare förskolor och skola.

Kommunikationer

Tåg från Stockholm och Norge stannar mitt i centrum och det finns goda möjligheter att transportera sig kollektivt med hjälp av skidbussar och länsbussar. God tillgänglighet på taxi och transfer. Närmaste flygplats är Åre Östersund Flygplats på Frösön en dryg timmas bilfärd bilfärd bort samt Trondheims internationella flygplats, ca två timmar bort.
Kurortsvägen 20

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Hamngatan 14

831 34 Östersund

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB