Verkstadsgatan 7

Skarphäll City , Visby
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

400 m²

Hyra

Kontakta annonsören

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Lediga kontorsytor i expansiva Skarphäll City

Ljusa  och trevliga kontorslokaler om 400 kvm i Visbys populära handelsområde, Skarphäll. Lokalen renoverades 2019 i ljusa färger med en energismart LED-belysning för att värna om miljön och sänka energiförbrukningen. Här finns en ljus, välkomnande entré,  personalrum med kök, kontorslandskap blandat med kontorsrum samt mindre och större rum för möten.

Övrig information

Övrigt:

I byggnaden bedrivs i dagsläget verksamheter så som VMC, Ilexpressen, Anticimex, Yttergrens Rör, Viospatia och Samhall. Byggnaden har till större del en plåtfasad och en del glasfasad där en bilhandel huserar idag.

Ytor

  • Total yta:

    400 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Mötesrum
Parkering
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Kontakta annonsören

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Telefonen 5

Dokument

Omgivning

Företag i närheten:

I området Skarphäll finns ett stort utbud ev verksamheter som kontor, möbelbutiker, matbutiker, bilhandlare, byggvaror och andra tjänsteföretag. Området är Gotlands största handelsområde och ligger öster om Visby innerstad, precis intill Visbyleden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns stora parkeringsytor som tillhör fastigheten.

Närservice:

I området finns ett stort utbud av bla matbutiker, bilhandlare, byggvaror och andra tjänsteföretag. Skarphäll är Gotlands största handelsområde och ligger öster om Visby innerstad, intill Visbyleden.

Kommunikationer

Från Visby innerstad tar man sig enkelt till fastigheten via Visbyleden eller Brovägen. Det tar ungefär 7 minuter med bil, 10 minuter på cykel och 30 minuter till fots. Tar man bussen från Visby busstation är man framme på 10 minuter.
Verkstadsgatan 7