Trollsländevägen 2

Botkyrka , Tumba
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

57 m²

Hyra

Kontakta annonsören

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Välkommen till Fågelbyn! Nu finns möjlighet att hyra en nyproducerad lokal i det nybyggda området Fågelbyn, beläget 10 min från Tumba Centrum.

Lokal om 57 kvm med härligt ljusinsläpp och öppen yta. Ytan är i dagsläget rå. Buss från intilliggande station tar dig till Tumba Centrum på 10 minuter. 

Ytor

  • Total yta:

    57 m2

Bekvämligheter

Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Kök/pentry
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Kontakta annonsören

Utförande

Byggår:

2024

Våningsplan:

1

Planlösning:

Nybyggd lokal med härligt ljusinsläpp om 57 kvm. Lokalen passar utmärkt för kontor eller butiksverksamhet. Öppen och luftig yta med pentry, WC samt tillgång till terrass på plan 1.

Energiklass:

B

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Fågelbyn är ett nyutvecklat område där cirka 400–500 nyproducerade bostäder, förskola och torg med eventuell restaurang/café ska uppföras. Ett pocketkvarter med ombonande och trygga ytor där småskalighet möter service och nytänkande. Med fokus på grannskap och gemenskap ges de som bor här möjligheten till ett starkt ägandeskap. Det kommer vara en viktig del i hur området utvecklas. Läs mer om området på hemsidan: https://scandinavianpropertygroup.se/fagelbyn

Parkeringsmöjligheter/garage:

Lokalen är belägen i ett parkeringshus. P-huset har 188 tillgängliga p-plats att hyra. Laddstolpar finns.

Skyltläge:

Bra skyltläge mot Skäcklingevägen.

Kommunikationer

Kollektivtrafik: 10 minuter till Tumba Centrum 40 minuter till Stockholm City (pendeltåg 26 minuter) Bil: 7 minuter till Tumba Centrum 34 min till Stockholm City
Trollsländevägen 2