Heliosgatan 24

Hammarby sjöstad , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

322 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Fin lokal i eftertraktade Hammarby Sjöstad

Ge din verksamhet det bästa av två världar i denna fina lokal i eftertraktade Hammarby Sjöstad! Lokalen ligger på plan 4 i huset och har ett fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Planlösningen är för närvarande rumsindelad, vilket skapar en effektiv och välorganiserad arbetsplats. Mitt i lokalen finner du ett modernt pentry, perfekt placerat för att möjliggöra bekväma pauser och kreativa mötesplatser. Den större ytan erbjuder flexibilitet för projektbord och en social arbetsmiljö där idéer kan blomstra. Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

Ytor

  • Total yta:

    322 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Godsfinkan 1

Byggår:

1990

Våningsplan:

4

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Den sjönära och trivsamma stadsdelen Hammarby präglas av en härlig kombination av innerstadskänsla med grönområden och den rogivande känslan av vattennärvaro.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns, och hyrs separat via Aimo Park.

Närservice:

I området hittar du ett bra utbud av service. Här finns lunchrestauranger, café och hotell. Ytterligare service såsom mataffärer, apotek,gym, frisersalonger, skomakeri, blomsterhandel, bank, skräddare, optiker mm.

Kommunikationer

Tvärbanans hållplats Luma når du på ca två minuters promenadavstånd. Till Tunnelbanans gröna linje samt busskommunikationer via Gullmarsplan tar det ca 4 minuter med tvärbanan. här finns även en båtlinje till Nybroviken.
Heliosgatan 24