Svarvaregatan 15

Svedala industriområde , Svedala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

270 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Ledig lagerlokal med tillhörande kontorsutrymme i ett eftertraktat område i Svedala.

Optimerat lager med öppna och privata ytor, moderna kontor & kök, samt extra förvaring på entresolplan.

I hjärtat av vår moderna anläggning väntar en innovativt designad lagerlösning som förenar funktionalitet med komfort. Den ena halvan av byggnaden är dedikerad till en rymlig och flexibel öppen lagerutrymme, där du fritt kan organisera och skräddarsy arbetsflödet efter ditt företags unika behov.

På den andra sidan av lagret hittar du en harmonisk samling av välplanerade utrymmen som är redo att främja effektivitet och välbefinnande på arbetsplatsen. Här finner du två moderna kontor som är konstruerade för att möta de mest krävande arbetsdagarna med lugn och fokus. Dessa rum är utformade för att vara öar av produktivitet, avskärmade från det liv och rörelse som präglar lagerdelen av byggnaden.

Brevid kontorsområdet ligger det rymliga och välutrustade köket, en plats där personalen kan återsamla kraft med en god måltid eller en snabb kopp kaffe. Kökets design främjar samtidigt både arbetsgemenskap och avkoppling, vilket gör det till en central punkt för teamdynamik och socialt umgänge.

Närhet till sanitära faciliteter är en ovärderlig detalj i denna genomtänkta planlösning. Det centrala läget för WC-området garanterar enkel och snabb åtkomst från alla delar av lagret, vilket maximerar arbetsdagens effektivitet.

För att ytterligare optimera utnyttjandet av utrymmet har vi introducerat ett entresolplan ovanför kontor, kök och WC. Denna innovativa lösning erbjuder extra förvaringsutrymme, perfekt för arkivering eller förvaring av säsongsmaterial, och frigör därmed värdefull golvutrymme för andra viktiga funktioner.

Genom att sätta samman alla dessa element, presenterar vi en multifunktionell och välutformad arbetsplats som är redo att möta de dagliga utmaningar som ditt företag står inför, samtidigt som det främjar en positiv och produktiv arbetsmiljö. Besök oss och upplev en plats där framtidens arbetsdag tar form idag.

Övrig information

Övrigt:

Balouten är ett lokalt företag som specialiserat sig på att matcha fastighetsägare med hyresgäster i hela Skåne. Vi erbjuder lokalförmedling, rådgivning samt uthyrning och förmedling av kommersiella fastigheter. Vår huvudfokus är att hjälpa fastighetsägare att hitta rätt hyresgäst för sina lokaler och att säkerställa att hyresgästerna känner sig trygga och väl omhändertagna under hela uthyrningsprocessen.

Ytor

  • Total yta:

    270 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Svedala 100:83

Byggår:

2016

Våningsplan:

1 av 1

Planlösning:

När du kliver in genom huvudentrén välkomnas du av ett mottagningsområde som skapar en tydlig och inbjudande början på din vistelse i byggnaden. Direkt framför dig breder det stora lagerområdet ut sig, med sin generösa yta som tillåter ordnad lagring av en stor mängd varor och material. Lagerområdet är organiserat med praktiska gångar som ger enkel åtkomst till de olika delarna av lagret. I detta område hittar du också entresolplanet, ett upphöjt område som kan användas för extra lagring eller arbetsutrymme, vilket gör effektiv användning av den vertikala rymden i byggnaden. Till höger av lagret, i ett lugnt hörn av byggnaden som minimerar störningar, hittar du de två kontorsutrymmena. Det första kontoret är utformat för att vara ett funktionellt utrymme med plats för skrivbord, stolar och datorer, perfekt för administrativt arbete. Det andra kontoret, liknande det första, kan även fungera som mötesrum eller användas för projektarbete, beroende på företagets behov. På samma sida av kontoren, finner du hjärtat av den sociala miljön i byggnaden - det stora köket. Detta kök är välutrustat med moderna apparater och tillräckligt med utrymme för flera personer att använda samtidigt, vilket möjliggör en trivsam paus eller måltid. Köket innehåller även en matplats där personalen kan samla kraft inför arbetsdagen. Slutligen, centralt placerad för enkel åtkomst från alla områden, finner du WCn, utrustat med handfat, spegel och andra nödvändiga faciliteter.

Omgivning

Omgivning/natur:

Nära till E65

Företag i närheten:

I närheten av lagerlokalen finns många stora och unika företag såsom Agro Maskiner, Svedala Cargo AB samt Besikta Bilprovning i Svedala

Närservice:

Bensinstationer, McDonalds, Husmanskost m.fl

Skyltläge:

Bra

Vägbeskrivning:

Skåne län, Svedala kommun, Svedala och sjödiken tätort

Kommunikationer

Inom bekvämt gångavstånd, ungefär 20 minuter, når du busshållplatsen Svedala Bökebergsgatan
Svarvaregatan 15