Wallingatan 24

Stockholm innerstad , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

133 m²

Hyra

Kontakta annonsören

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Lokal med närhet till allt!

Nu finns möjligheten att etablera sig i Stockholms innerstad. Lokalen är på 133 kvadratmeter och består idag av sju rum, pentry, 2WC och dusch. Här finns alla möjligheter till flera mindre kontorsrum eller öppet kontorslandskap. Lokalen har genomgående trägolv i alla rum.

Läget kan inte bli bättre, här har du nära till kommunikationer och ett stort utbud av service, restauranger, caféer och butiker. 

Vid behov av större möteslokaler finns det även möjlighet att hyra 3st möteslokaler för 8, 16 eller 60 personer i fastigheten.

Varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer!

Ytor

  • Total yta:

    133 m2

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Mötesrum
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående.

I hyran ingår:

Värme

Hyresinformation:

Kontakta annonsören

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Rörstrand 11

Byggår:

1929

Våningsplan:

3

Antal rum:

7

Planlösning:

Lokalen är på 133 kvadratmeter och består idag av sju rum, pentry, 2WC och dusch. Här finns möjligheter till flera mindre kontorsrum eller öppet kontorslandskap.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Wallingatan är ett eftertraktat cityläge med närhet till allt. På några minuters gångavstånd har du tunnelbana, buss, tåg och flygbussar som snabbt tar dig ut i världen – och dina kunder och kollegor till dig. Helt perfekt för den som pendlar. Endast några få minuters promenad till Haymarket by Scandic, Åhléns, biografer, T-bana, samt till trevliga restauranger och caféer. Även Drottninggatan, som är ett av Stockholms mest besökta shoppingstråk, finns i direkt närhet med bara några minuters promenad. Ett stenkast bor finns även grönområden så som Vasaparken, Tegnérlunden och Observatorielunden.

Närservice:

All tänkbar service finns ett stenkast bort från lokalen. Stort utbud av butiker och restauranger inom promenadavstånd. Vid Norra Bantorget har du en stor Kongresshall, goda parkeringsmöjligheter samt Clarion Sign Hotell. Stort utbud av träningsanläggningar i närområdet bland annat Centralbadet

Kommunikationer

Gångavstånd från T-Centralen, Citybanan, Centralstationen Flertal bussar som stannar på Kungsgatan, Sveavägen eller vid Norra Bantorget.
Wallingatan 24