Isbergs gata 40

Dockan , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

61 m²

Hyra

Tillträde

2025-08-01

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Välkommen till en lokal som andas ljus, rymd och inspiration.

Skåne län / Malmö kommun / Dockan

Med sina 61 kvadratmeter, generösa takhöjd och stora fönsterpartier är detta en plats som passar perfekt för företag som vill ha en modern och luftig arbetsmiljö. Belägen på första våningen i Docks, bjuder lokalen på en imponerande utsikt över både hamn och stadskärna. Den iögonfallande arkitekturen ger dig en tydlig identitet i området och gör att du sticker ut från mängden. 

Övrig information

Övrigt:

Lokalen passar utmärkt för butik eller kontor, observera att den ej är anpassad för café/restaurangverksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    61 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontrakttyp:

Bostadsrättslokal

Tillträde:

2025-08-01. Preliminärt tillträde

Utförande

Byggår:

2025

Våningsplan:

1 av 26

Antal rum:

1

Planlösning:

Lokalen passar utmärkt för butik eller kontor, observera att den ej är anpassad för café/restaurangverksamhet.

Teknisk information

Miljöcertifiering:

Svanenmärkt

Den klassiska konsumentmärkningen ”Svanen” finns även för byggnader. Småhus, flerbostadshus och förskolebyggnader kan Svanenmärkas. För att bli Svanenmärkt ska byggnaden uppfylla särskilda krav på byggprocessen, materialval och energibehov. Här tas hänsyn till hela tillverkningsprocessen – från råvaror till färdig byggnad.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Dockan är en ny, vattennära och levande stadsdel i centrala Malmö. Här får du utsikt över Öresund, tätt inpå kajpromenadens trädäck, småbåtshamnens master och kvarterskrogarnas matupplevelser. Samtidigt är det en del av allt det händelserika som storstaden står för. Det är helt enkelt vattentätt stadsliv, på dina villkor.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Under Docks bygger vi garage där du kan hyra plats för bilen. Du kan enkelt och smidigt ta hissen från ditt våningsplan ner till garaget. Vi installerar här gott om laddplatser för dig som kör med el.

Närservice:

I Dockan är det enkelt att ta del av stadens kulturutbud, nöjesliv och shoppingmöjligheter. Det centrala cityläget gör att du har trivsamt gångavstånd hem från Malmös många scener. Shoppingstråken hittar du på behändigt avstånd i närliggande centrum. Med sin variation och sina omgivningar är Dockan, kvarter för både yngre och äldre.

Skyltläge:

Belägen på första våningen i Docks, bjuder lokalen på en imponerande utsikt över både hamn och stadskärna. Den iögonfallande arkitekturen ger dig en tydlig identitet i området och gör att du sticker ut från mängden.

Kommunikationer

Den som behöver ta sig lite längre har bra förutsättningar att starta i Dockan. Stadsbussar går kontinuerligt från busshållplatserna bara några steg från dinlokal. Och vill du vidare ut i världen är det nära till både centralen och citytunneln med både Pågatågen och Öresundstågen.
Isbergs gata 40