Folkungagatan 122

Södermalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

228 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Ytterst trevlig kontorslokal om 228 kvm med en bra mix av större öppna rum och mindre mötesrum.

Varmt välkommen till Folkungagatan 122! Här möts du av en underbar lokal om 228 kvm med många välbevarade detaljer. Direkt vid entrén möts du av en reception som passar utmärkt för dig som får kunder eller partners som besökare, denna yta kan också med fördel användas förett öppet kontorsrum. I denna yta finns också ett unikt f.d cigarrum med utsikt mot Stigbergsparken, funkar utmärkt för t.ex samtals/telefonrum. Vidare in i lokalen finns flertalet mötes/kontorsrum i olika storlekar (både större, öppna ytor som passar utmärkt för stormöten alt. för att samla fler arbetsplatser, i kombination med mindre mötes/samtalsrum). Lokalen har även; -Ett mycket trevlig ljusinsläpp genom de stora fina fönster ut mot Folkungagatan och Stigbergsparken (samt in mot gård) -Ljusa fina ytskikt -WC med dusch -Pentry med matplats Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och/eller en personlig visning av denna fina lokal!

Ytor

  • Total yta:

    228 m2

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Mötesrum
Telefonbås
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

3

Planlösning:

En bra mix utav både större kontorsrum med plats för många arbetsplatser i kombination med några mindre/enskilda kontors/mötesrum.

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

I närheten ligger trendiga Nytorget och grönområden som Vitabergsparken med fantastiska Sofia Kyrka några kvarter bort. Promenadavstånd till Fjällgatan och den härliga utsikten över Gamla Stan, Djurgården, och stockholms hamninlopp.

Närservice:

Ingenting saknas i den här delen av stan. En uppsjö av trevliga och trendiga restauranger, trevliga butiker och allt annat som gör Södermalm till en så speciell och härlig stadsdel.

Kommunikationer

Området trafikeras av ett flertal busslinjer och du tar dig enkelt vidare ner till City. Närmaste t-bana är vid Medborgarplatsen; en trevlig promenad på ca. 8-10 minuter.
Folkungagatan 122

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Riggvägen 8

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA