Maskingatan 2

Teg , Umeå
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

180 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Fräsch Butik och Kontorslokal på populära Östtegsindustriområde

Butik och kontorslokal ca 180 kvm med öppen planlösning som är lätt att anpassa efter era behov. Perfekt läge på väg mot flyget i korsningen Norra Obbolavägen/Maskingatan. Butikslokalen är ca 82 kvm och kontorslandskapet/sammanträdesrum/enklare verkstad ca 28 kvm. Utöver detta finns ett kontor, två toaletter och ett mindre pentry. Gott om parkeringsplatser utanför lokalen. 

För mer information kontakta Lina Zackrisson

Ytor

  • Total yta:

    180 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Östtegs industriområde ligger vid Umeås södra infart och är idag ett snabbt växande handels och industriområde. Här finns ett brett utbud av fastigheter och tomter för industri- och lagerändamål med IKEA och shoppingcentrat Avion i närheten.

Närservice:

På Östteg har du nära till butiker och service. Det finns välsorterade livsmedelsbutiker, apotek, hälsocentral, gym, förskolor och skolor. Är man hockeyintresserad finns Björklövens hemmarink bara ett stenkast bort. På industriområdet finns lunchresturangen Times Kitchen

Skyltläge:

Plats för belyst skylt mot Norra Obbolavägen

Kommunikationer

Fastigheten kan enkelt nås med bil, buss eller cykel. Umeås flygplats ligger bara någon minuts bilväg från området. In till Umeå centrum är det ett par minuters bilfärd.
Maskingatan 2