S:t Persgatan 22

Centrum Uppsala , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

138 - 2 140 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Flexibla lokaler med ett ypperligt läge mitt i stan!

Nu finns det lediga lokaler i gamla cykelfabriken Fram på St Persgatan 22 i centrala Uppsala. Lokalerna är flexibla och går att hyra i sin helhet om 2 140 kvm eller dela upp i flera enheter där den minsta ytan då utgör 138 kvm. De passar för kontor, vuxenutbildning, konferens mm. Läget är perfekt med gångavstånd till gågatan med generöst utbud av service, även affärshuset Kvarnen med all välbehövlig service. Det är också mycket goda kommunikationer med endast 5 minuters promenad till Resecentrum med tåg- och busskommunikationer i alla riktningar. Det finns mycket fina gång- och cykelvägar precis utanför. Här finns också en stor kundparkering mellan byggnaden och järnvägsspåret, Österplan. Lokaler som erbjuder många möjligheter med sin lättillgänglighet och varierande planlösning! Kontakta mäklaren för mer information och visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 138 2 140

Utförande

Byggår:

1897

Planlösning:

Lokalerna är i två plan (plan 2 och plan 3) där ytorna varieras från 138 kvm - 2 140 kvm. Lokalerna är väldigt ljusa med vackra spröjsade fönster i flera väderstreck. Det finns hiss mellan planen. Ytorna är mycket flexibla och passar för flera olika verksamheter. Se bifogade ritningar.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i Uppsalas centrala delar mellan gågatan och Kvarnengallerian. Här har du ett generöst utbud av service med butiker, restauranger, caféer m fl. UKK- Uppsala konsert & kongress ligger några minuter bort med bra lunch, företagsevenemang samt konserter.

Företag i närheten:

Den absolut närmaste services erbjuds i Kvarnengallerian som har ett generöst utbud av butiker och restauranger. Butiker så som ICA- Kvarnen, Systembolaget, Normal, Kronans Apotek, Postombud Kvarnen Spel och Tobak, Winges Blombutik, Kvarnens klippotek, Mobilservice, Fototorget, Cigge, Life och Sun Nail samt Kvarnens Sko, nyckel och Kem. Flertalet Restauranger bla Uppströms fisk och skaldjur, Benne Pastabar, Uppsala Banh Mi, Uppsala Ölhall och Tapicante,

Kommunikationer

Från fastigheten är det bra kommunikationer med bil då du tar dig lätt till de större vägarna och påfarten till E4:an. Till Resecentrum som är navet för Uppsalas tåg- och busskommunikationer är det några minuters promenad. Det finns även bra cykel- och gångvägar in till gågatan, Vaksala Torg och även den yttre områdena i Uppsala.
S:t Persgatan 22