Tomtebodavägen 3B

Haga , Solna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

461 - 2 236 m²

Hyra

Kontakta annonsören

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg

Lokaler med bra skyltläge!

Välkommen till Tomtebodavägen 3B!

Nu finns möjligeheten att hyra ett blandat utbud av lokaler i närheten av det expansiva området Hagastaden. Dessa lokaler passar er som vill ha närhet till Stockholms innerstad samtidigt som den större trafikleden Essingeleden finns i nära anslutning till fastigheten. 

Här erbjuds kontor med blandad planlösning på plan 1-2. På plan 3 erbjuds en tom lokal där möjligheten att ta fram en anpassad planlösning finns! Lokalerna kan även anpassas till utbildningsverksamhet. Det finns även en lageryta om 190 kvm med hög fysisk säkerhet tillgänglig i fastigheten - här erbjuds även möjligheten till egen lastkaj.

En parkering med god säkerhet och utrymme för upp till 40 bilar samt möjligheten till inhängnad förvaring utomhus är även tillgängligt. 

Varmt välkommen till oss på Avanti för mer information och bokning av visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 461 2 236

Bekvämligheter

Parkering

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Kontakta annonsören

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Haga 4:44

Planlösning:

Blandad planlösning erbjuds i fastigheten.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Utomhusparkering finns tillgänglig på fastigheten. Större parkeringshus, P-hus Skruven, finns vid Tomtebodavägen 5A (Aimo Park).

Kommunikationer

Busslinje 53 och 72 inom någon minuts gångavstånd från huvudentrén. Cirka sju minuters pendlingstid till Odenplan där det finns anslutning till pendeltåg, tunnelbana och innerstadsbussar.
Tomtebodavägen 3B