Nordenskiöldsgatan 11

Universitetsholmen , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

360 m²

Hyra

Tillträde

2024-04-30

Beskrivning

  • Kontor

Nu finns det en ledig lokal på 360 kvm i det attraktiva kontorshuset Epic på bästa läge i Malmö!

För att kunna göra ett bra jobb, behöver du själv må bra. I Epic utgår vi från hur den byggda miljön påverkar oss och är certifierat enligt den internationella hälsocertifieringen WELL. Omkring 90% av ett företags driftskostnader går vanligtvis till personalkostnader, och vi spenderar 90 % av dygnet inomhus – så det finns all anledning att optimera byggnaders inomhusmiljö utifrån människans behov.

För att bana väg för goda vanor har Epic en cykelparkering med tillhörande omklädningsrum, duschar och handduksservice på entréplan. Med lånecyklar i huset och Malmö Centralstation på några minuters promenadavstånd finns det få anledningar att köra bil till jobbet. Husets hjärta är ett grönskande atrium som nås från både Nordenskiöldsgatan och Beijerskajen och som blir den naturliga mötesplatsen för alla som rör sig i huset. Vid kajen utanför Epic finns soldäck och promenadstråk längs vattnet.

Atriet i Epic består till stora delar av kreativt återbrukade material, det man kallar upcycling. Istället för att bara återvinna eller återbruka material är tanken med upcycling att man förvandlar det något nytt och exklusivt, att man förädlar och skapar ett nytt och högre värde.

Att välja lokalt upcyclade material är ett effektivt sätt att minska klimatbelastningen. Golvet i Epics atrium är till exempel en restprodukt från husets egen fasad, och träpanelen kommer till stor del från rivningsfastigheter i Nyhamnen.

Vill du också kunna erbjuda dina medarbetare en hållbar och hälsosam arbetsplats? Nu finns det en lokal ledig i Epic:

• 360 kvadratmeter med ca 32 arbetsplatser
• Bra skyltläge längs Nordenskiöldsgatan
• Inflyttningsklar

Läs mer om huset och den lediga lokalen på: https://epicmalmo.se/

Ytor

  • Total yta:

    360 m2

Ytbeskrivning

Lokalen är stilrent inredd med vita vägg- och dörrpartier och beigegrå textilmatta samt ett vitt pentry med 2 diskmaskiner, 2 mikrovågsugnar och 2 kyl/frys.

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Reception
Restaurang
Skyltfönster
Skyltläge
Telefonbås
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

2024-04-30. Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Trollhättan 7

Byggår:

2020

Våningsplan:

2 av 7

Planlösning:

Lokalen är på effektiva 360 kvm och erbjuder ett välkomnande pauspentry, konferensrum, samtalsrum samt plats för 32 arbetsplatser och utsikt mot Nordenskiöldsgatan. Som hyresgäst i Epic har hyresgästen tillgång till ett större konferensrum på entréplan, cykelhotell med handduksservice samt receptionsservice.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Nordenskiöldsgatan och Beijerskajen

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Med den livliga Nordenskiöldsgatan på ena sidan och den avkopplande kajpromenaden på den andra har Epic en varierad och dynamisk omgivning. Inne i huset erbjuder det öppna, gröna atriet plats för både reflektion och interaktion och strax utanför kan du hitta inspiration i hamnbassängens vattenblänk. Det rikliga cityutbudet har du alltid inom nära räckhåll.

Företag i närheten:

I huset sitter Verisure Innovation, Coworkingföretaget Spaces, Baker Tilly, Delphi, Mazars, Technia och restaurangen Locali.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage i huset bredvid

Närservice:

I det ständigt växande området ligger Malmö universitet, Malmö Live, inkubatorn MINC, företagsklustret Media Evolution City, STUDIO, SVT och Malmö Saluhall. Du hittar också ett stort utbud av restauranger och caféer, närbutik, apotek och gym.

Skyltläge:

Utmärkt skyltläge längs Nordenskiöldsgatan

Vägbeskrivning:

Från Universitetsholmen finns utmärkta förbindelser med både tåg och buss, liksom ett väl utbyggt vägnät för cykel och bil. Köpenhamns flygplats Kastrup ligger bara 20 minuter bort med tåg.

Kommunikationer

Malmö Centralstation ligger ett stenkast bort och i Epic finns cykelhotell med dusch och omklädningsrum.
Nordenskiöldsgatan 11