Grindsgatan 52

Södermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

181 m²

Hyra

1 624 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Grindsgatan Södermalm

Denna exklusivt inredda moderna lokal på Grindsgatan 52 utgör idag hem för ett framstående arkitektkontor och har genomgått en nylig omfattande renovering. Med påkostad inredning och högkvalitativa detaljer erbjuder denna arbetsplats en unik atmosfär. Den öppna planlösningen skapar en dynamisk arbetsmiljö, och kontoret stoltserar med ett stort konferensrum samt ett mindre arbetsrum. Separat renoverad kök generösa fönster, förhöjer den övergripande arbetsupplevelsen.

Kontoret har högt till tak och en egen ingång från gatan, vilket ger en exklusiv prägel. Det mest anmärkningsvärda är den otroligt låga hyran som gör detta kontor till ett oslagbart tillfälle som måste ses för att uppskattas fullt ut.

Områdesbeskrivning:
Grindsgatan 52 är beläget i en attraktiv del av staden, bara en kort promenad från livliga Skanstull och Medborgarplatsen. Området präglas av en blandning av modern arkitektur och charmiga historiska byggnader.

Närheten till Skanstull och Medborgarplatsen innebär ett rikt utbud av restauranger, kaféer och butiker. Här finns också goda kommunikationsmöjligheter med tunnelbana och bussar, vilket gör det lätt att ta sig runt i staden.

Det omgivande kvarteret erbjuder en mångfald av kulturella och rekreativa möjligheter, och närheten till grönområden skapar en balans mellan arbetsliv och avkoppling. Detta är en idealisk plats för företag som värdesätter både arbetsmiljön och det omgivande samhället.

Ytor

  • Total yta:

    181 m2

Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

350 000 kr

Utgångshyra kr/m2/år:

1624

Grindsgatan 52