Luxorgatan 12

Luxor , Motala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

148 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Restaurang & café

Bistro med Panoramautsikt över Motala och Vättern Drömmer du om att driva din egen bistro på höga höjder? Nu kan din dröm bli verklighet.

Välkommen till vårt exklusiva uthyrningsobjekt beläget på våning 14, Luxorgatan 12 i nybyggda höghuset facklan. Här kan du skapa oförglömliga matupplevelser med en bedårande utsikt över Motala stad och det glittrande Vättern.

Här finner du en rymlig bistro restauranglokal redo att anpassas efter din vision med möjligheter till bl a kök, beredninsytor, välkomnande serveringsdel samt sittytor.

Exklusiva möjligheter till stämningsfull belysning och modern inredning. Här kan du skapa unika maträtter, och dra nytta av stadens dynamiska publik, men även så turismen under sommarhalvåret i Sveriges Sjöstad Motala. 

  • Unikt: Sällan sker en chans att etablera sig på denna höjd, med Motalas tak som din scen.
  • Lokalens läge och möjligheter gör att man kan tänka sig en lite exklusivare bitro med god kvalitet på både mat och miljö som matchar utsikten.
  • Lokalen har en egen entré med glasshiss, som går från markplan direkt upp till våningsplan 14. Glashissen är belyst med en RGB-ledslinga som ger en vacker visuell effekt kvällstid.
  • Lokalen värms med takpaneler.
  • Ventilationen är förberedd för c:a 60 personer.
  • Komfortkyla finns.

Vi erbjuder:

  • En bistro med potential att bli stadens juvel, en mötesplats som svävar över vardagen.
  • Flexibla hyresvillkor som stödjer din affärsplan och expansion.

SVANENMÄRKT:

Hållbarhet är viktigt för oss, därför är vårt senaste hus Svanenmärkt. Detta innebär att det finns krav på materialval för golv och väggar som görs i samråd med fastighetsägaren. 

Vi välkomnar intressenter:

  • Vi ser gärna en verksamhet som kan växla publik över veckans olika dagar och tider. Gärna med fördel franchising / aktör med alkoholtillstånd som är verksam sedan innan och är redo att expandera.

Kom och skåda: Boka din visning idag och låt dig inspireras av utsikten, lokalen och potentialen.

Övrig information

Övrigt:

Motala är en tätort i Östergötland samt centralort i Motala kommun i Östergötlands län. Staden ligger vid Göta kanal och Motala ström mellan sjöarna Vättern och Boren, och är Östergötlands tredje största stad. Bostadsstiftelsen Platen är ett stort företag i förhållande till Motalas storlek. Vi är en viktig aktör på den lokala hyresmarknaden och har drygt 20 % av ortens befolkning boende hos oss. Vår affärsidé är att erbjuda lägenheter för alla generationer, på ett hållbart och ett klimatsmart sätt.

Ytor

  • Total yta:

    148 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

724 Facklan 6

Byggår:

2023

Våningsplan:

14 av 15

Planlösning:

Lokalen är på 148kvm inklusive förrådet på plan 15 inräknat på 6kvm. Till lokalen hör även en övrig yta så som allmänna entrédelar på markplan (plan 1) och övrig yta på plan 14 som är på 29kvm (15+14kvm).

Teknisk information

Miljöcertifiering:

Svanenmärkt

Den klassiska konsumentmärkningen ”Svanen” finns även för byggnader. Småhus, flerbostadshus och förskolebyggnader kan Svanenmärkas. För att bli Svanenmärkt ska byggnaden uppfylla särskilda krav på byggprocessen, materialval och energibehov. Här tas hänsyn till hela tillverkningsprocessen – från råvaror till färdig byggnad.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Varamobaden: En av Sveriges största insjöbad, perfekt för soliga dagar, eller varför inte bara en avkopplande promenad. Natur och frilufsliv: Området erbjuder härliga vandrings-och cykelleder, som vätternrundan för cykelentusiaster. Göta kanal: Motala är "Göta Kanals huvudstad". Här kan du njuta av vackra båtturer eller promenader längst den vackra kanalen.

Luxorgatan 12