Vita Gavelns väg 6

Nya Varvet , Västra Frölunda
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

126 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal vid kajkanten på Nya Varvet

Unik kontorslokal vid kajkanten på Nya Varvet!

Välkommen till denna ljusa, fina kontorslokal som nu är tillgänglig för den som söker en unik plats för sina affärsidéer. Belägen precis vid kajkanten på Nya Varvet erbjuder denna 126 m2 stora lokal en flexibel och inspirerande miljö för din verksamhet.

Den öppna planlösningen och generösa ytan gör denna lokal flexibel för olika behov. Välutrustat kök och matplats, komplett med en tillhörande altan, perfekt för avkopplande pauser eller företagsevent. Här får du möjlighet att skapa en trivsam atmosfär för både kunder och anställda. Två mindre rum ger möjlighet till kontorsutrymmen eller mötesrum, medan det stora, ljusa rummet i vinkel är lämpligt för ett mindre kontorslandskap eller ett showroom.Toalett med dusch.

Lokalen är belägen på markplan, vilket ger en enkel tillgänglighet för kunder. Med närheten till kajkanten skapas en trivsam atmosfär och en kreativ arbetsmiljö. Där har du utsikt mot Älvsborgsbron åt ena hållet och den historiska byggnaden, Vita Gaveln, åt andra hållet.  

Ta chansen att vara en del av Nya Varvets framtid och skapa en unik identitet för din verksamhet. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck potentialen i denna lokal.

Varmt välkommen till din nya företagsadress på Nya Varvet!

 

Ytor

  • Total yta:

    126 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Kök/pentry
Parkering
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nya Varvet 726:43

Planlösning:

Lokal med möjlighet till mindre kontorslandskap, två separata kontorsrum, kök med altan samt toalett med dusch.

Omgivning

Företag i närheten:

Nya Varvet är inte bara en plats, det är en destination och området pulserar av aktivitet och mångfald. Med närhet till havet och hela den historiska miljön på Nya Varvet blir din lokal en del av en levande och dynamisk miljö. Här finner du inte bara industrilokaler och kontorsbyggnader, utan också skolor, en padelhall, flera restauranger och till och med ett hotell med konferensanläggning.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringstillstånd

Kommunikationer

Direktbuss från Gustav Adolfs Torg
Vita Gavelns väg 6