Drottning Kristinas Esplanad 10

Ulriksdal , Solna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

687 - 688 m²

Hyra

2 600 kr/m²/år

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Inflyttningsklart kontor med flexibel planlösning, Tillträde och kontraktslängd!!

Ulriksdals Center
Välkommen till Ulriksdals Center! Här finns inflyttningsklara kontor redo för nya hyresgästser.  Fastigheten var färdigställd 2019 till Peab som är den största hyresgästen i huset. Både de gemensamma ytorna och kontoren är effektiva och flexibla och kan möbleras för företagens unika behov.

Du Välkomnas av en receptionens vänliga personal som har hand om servicen i huset. De driver  restaurangen och cafét där man som hyresgäst kan handla lättare luncher/dryck och annat gott. De hjälper även till att ordna event, catering eller andra sorters beställningar som ni önskar.Cyklar du till jobbet finns låst cykelförråd med tillhörande dusch- och omklädningsrum för dam och herr. En trappa upp finns ett mötescenter där man kan hyra rum efter behov. 

Själva kontorsytorna är ljusa och inbjudande. Materialen är valda med neutrala färger för att passa många företag. Planlösningen tillåter arbete i många olika typer av miljöer och kan effektivt anpassas efter hyresgästens önskemål och identitet. 

BREEAM
För Peab är det självklart att bygga hållbart. Ulriksdals center är certifierad enligt BREEAM Very Good. 

OMRÅDET
Ulriksdal är en ny urban stadsdel med både attraktiva kontor, eftertraktade bostäder, restauranger och service. Området ligger strategiskt placerat vid Ulriksdals station med närhet både till Stockholm City samt Bromma och Arlanda flygplats. Det är lätt att ta sig till Ulriksdal, oavsett om du väljer att åka kollektivt, cykla eller tar bilen. 

Actics eget huvudkontor samt gym finns i området. Anläggningen ligger högst upp med milsvidd utsikt från gymmet och de erbjuder både inomhus och utomhusträning, iallafall under den varmare årstiden. 

AC by Marriott ligger vid pendeltågsstationen. Hotellet har 223 hotellrum en mysig spa-avdelning, konferens, eget gym och restaurangen "Pic Poc" by Pontus Frithiof. 




Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 687 688

Ytbeskrivning

Fastighetens entrévåning erbjuder både café och restaurang och besöksmottagning. Den neutrala och grönskande färgsättningen i huset ger en varm och nordisk känsla.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Kök/pentry
Konferens
Lasthiss
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Serverrum
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

2600

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sadelplatsen 3

Byggår:

2019

Våningsplan:

3 av 9

Planlösning:

Kontoren i Ulriksdals Center har maximal flexibilitet som möter det moderna arbetssätt vi förväntar oss idag. Kontoret består av öppna planlösningar, många små rum för samtal och Teamsmöten samt mötesrum i olika storlekar. Utöver det finns en trevlig gemensam yta i fastighetens ljusgård där er personal kan samlas.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Inlastning i fastigheten sker på en av kortsidorna. Här finns en vaktmästartjänst som tar emot och kontrollerar gods som kommer in och ut.

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Omgivningarna runt Ulriksdal präglas av både natur och stadsmiljö. I Ulriksdal är det nära till grönområden som Hagaparken, Ulriksdals Slott och Överjärva Gård. Det finns elljusspår, cykelleder, golfbana, stall samt gym. Under vintern kan man både åka skidor och långfärdsskridskor i närområdet och på sommaren kan man ta ett lunchdopp i Brunnsviken.

Företag i närheten:

Redan idag har ett antal företag valt att etablera sig i Ulriksdal. Peabs Stockholmskontor ligger här, likaså Johnson och Johnson, Carmeda, NCC, 3M, Linak, Hewlett Packard, Puma, Trafikverket mfl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I området finns det två stora parkeringsgarage som drivs av olika aktörer. Man hyr parkeringstillstånd av dem och det finns många platser lediga i de båda garagen.

Närservice:

Här finns ett växande serviceutbud med hotell, restauranger, café, service, gym, skola och förskola. Nordens största galleria, Mall of Scandinavia, ligger en kort bit bort och erbjuder över 200 butiker och restauranger

Skyltläge:

Skyltläget är svårslaget då E4.an ligger precis utanför fastigheten. Ert företagsnamn kommer synas tydligt och bra!

Kommunikationer

Goda kommunikationer är viktiga, både för personal och för kunder. Ulriksdal ligger mycket attraktivt och tillgängligheten är god oavsett om du väljer att åka kollektiv, cyklar, tar bilen eller kommer långväga med flyg. Pendeltåg Med pendeltåget nås Odenplan på 8 minuter, T-centralen med 10 minuter. Pendeltåget går också direkt till Arlanda, (Sky City) på 26 min. Buss Flertalet bussar passerar Ulriksdal och du tar dig lätt till knutpunkter som Danderyds sjukhus, Brommaplan, Solna station och Solna Centrum. Bil E4:an och Enköpingsvägen gör att du snabbt tar dig till och från Ulriksdal. Parkeringsmöjligheter finns i två stycken intill liggande P-hus och utomhus. Från innerstaden och hit tar det ca 10 minuter. Cykel Det finns gott om cykelvägar som tar dig till Ulriksdal. Från T-centralen cyklar du på ca 20 minuter. Flyg Med pendeltåg tar du dig smidigt direkt från Ulriksdal till Arlanda på 26 minuter och med bil tar det ca 25 minuter. Att köra till Bromma flygplats tar ca 15 minuter.
Drottning Kristinas Esplanad 10