Krusegatan 19

Segevång , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

381 - 762 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Perfekt kontor för det bilburna företaget!

På Krusegatan 19 hittar ni denna trevliga kontorslokal i två våningsplan som med fördel kan delas i två. Våningsplanen är 381 kvm vardera. Idag består våningsplan sex av mötesrum i olika storlekar. Ett större för 18 personer, ett för 8-10 personer och ett mindre för sex personer. När ni kliver in i lokalen möts ni av en trevlig bar & lounge. Denna ytan kan även användas som öppet kontorslandskap. Pentry samt två toaletter finns även på våningsplanet. På plan sju är där 18 säljkontor samt fyra större kontorsrum som kan användas som mötesrum. Två toaletter varav en är en HWC med dusch. Tillträde enligt ö.k.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 381 762

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Mötesrum
Skyltläge
Telefonbås
WC

Utförande

Våningsplan:

6

Planlösning:

Bifogad.

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns på fastighet

Närservice:

Lunchrestaurang i bottenplan. Livsmedelsbutik och bensinstation i närheten samt nära till Malmö centrum.

Kommunikationer

Snabb access ut på E22:an samt E6:an och inre- och yttre ringvägen. Bussförbindelser längst Krusegatan, Lundavägen och Kronetorpsgatan.
Krusegatan 19

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torsgatan 2 (111 23 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A

111 48 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier