Stora Torget 6

Sala centrum , Sala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

320 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Fin kontorslokal mitt i Sala Centrum

Välkomna till detta ljusa och trivsamma kontor mitt i hjärtat av Sala centrum. Kontoret har en öppen köksdel med utsikt över torget, två större konferensrum/arbetsytor och fem mötes/kontorsrum. Vid entrén finns WC, RWC, omklädningsrum och dusch. Kontoret kan hyras precis som det är men möjlighet finns även att anpassa det utifrån just er verksamhet. Tillsammans hittar vi en bra lösning! I fastigheten finns lunchrestaurang, café och shoppingutbud. Passa på att göra de dagliga ärenden under lunchpausen! Kvarteren erbjuder gott om parkeringsplatser och att hitta plats är aldrig ett problem. Kontakta gärna ansvarig förvaltare för frågor eller för att boka visning!

Ytor

  • Total yta:

    320 m2

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Reception
Restaurang
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hantverkaren 1

Våningsplan:

1

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Gallerians läge är bästa tänkbara då den ligger mitt i Sala centrum vid stora torget. Under 2012 genomfördes en stor ombyggnation av hela gallerian, vilket har gett den ett modernt uttryck.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns i nära anslutning till lokalen.

Närservice:

I huset finns café, lunchrestaurang och shoppingutbud. I närområdet finns också.

Kommunikationer

Tågstationen i Sala nås inom 700 m. Buss: Närmsta busshållplats finns inom 200 m från gallerian. Bil: Med bil är det 3 mil till Västerås och ca 6 mil till Uppsala.
Stora Torget 6

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB