Servicegatan 4

Klubbgärdet , Piteå
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

269 m²

Pris

Se bifogad broschyr

Tillträde

Se bifogad broschyr

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Möjlighet att investera i en egen fastighet samt även hyra varmgarage i centrala Piteå.

Nu finns chansen att investera i en egen unik fastighet i centrala Piteå med garage, förråd, fina kontorsmöjligheter och med hög säkerhet.

Hela fastigheten är på ca 8 000 m2, på fastigheten kommer att byggas en huvudbyggnad i två plan på ca 2 600 m2 samt 26 varmgarage om vardera 56,25 m2 ( 4,5 x 12,5 m ) och carport med 12 platser 35 m2 ( 2,80 x 12,5 m ) .

Huvudbyggnaden kommer att delas in i 8 egna fastigheter som tillhör en gemensam samfällighet.

Varje fastighet är på totalt 259 m2 fördelat i två plan (garage/förråd samt kontor), till varje fastig­ het hör 2 varmgarage och 1 carport. Fastigheterna kommer att byggas nyckelfärdiga med lokaler i två plan, men med möjlighet till viss anpassning av kontorsdelen.

Det finns även möjlighet att förvärva flera fastig­ heter och slå ihop dem. Så passa på att investera i denna möjlighet och ta chansen att äga en egen fastighet i Piteå.

Huvudbyggnad med 8 fastigheter, innehållande varmgarage i botten och kontor på övre plan.

Projektet delas upp i 2 etapper.


Etapp 1 är staket, grindar, övervakning, varmgarage och carport. Tidsplan etapp 1 klar hösten 2024.

Etapp 2 är bygge av huvudhus med 8 fastigheter och en gemensamhetsdel. Tidsplan etapp 2, bygget startar när 5 av 8 fastigheter är sålda. Preliminär byggstart för etapp 2 hösten 2025, men tidigare om säljmål uppfylls.

Varmgarage och carportar kommer att hyras ut i korttidskontrakt om 12 månader i taget med
3 månaders uppsägningstid för båda parter.

De som hyr varmgarage kommer att ha förtur att hyra carport.

De som blir hyresgäster kommer att ha förtur till fastigheterna i huvudhus.

Övrig information

Övrigt:

Huvudparter i Projekt Viola Anders Berglund Hansius och Maria Hansius från TripleE Holding AB är en av huvudparterna i Projekt Viola. De har i över nästan två decennier arbetat som huvudägare i Fortlax datacenter i Piteå, en verksamhet som såldes till ett annat stort datacenter år 2019. Idag arbetar de med olika investeringar, varav Projekt Viola är en. Den andra huvudpartnern i Projekt Viola är Ackra Invest AB, som ägs av Skekraft (50%) och Region Västerbotten (50%). Håkan Pettersson, som är VD på Ackra Invest AB, har varit med i många projekt och investerat i många olika bolag, i dagsläget har Ackra Invest AB investeringar i 15 bolag i norra Sverige. Tillsammans har TripleE Holding AB och Ackra Invest AB, och personerna verksamma i dessa bolag, en omfattande erfarenhet samt ett stort nätverk. De har tillsammans tillgång till finansiella muskler som gör det möjligt att genomföra Projekt Viola på ett tryggt och långsiktigt sätt. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med våra partners och för att göra Projekt Viola till ett lyckat projekt.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 117
Industri & verkstad 152

Ytbeskrivning

På nedre plan är ett stort varmgarage och på övre plan finns möjlighet att göra ett attraktivt kontor. I mitten på huvudbyggnaden finns en gemensamhets yta (konferensrum, kök, mötesrum) som kan användas av alla fastighetsägare.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Mötesrum
Parkering
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

Se bifogad broschyr

Prisinformation:

7670 000 kr exkl. moms

I hyran ingår:

Värme

Hyresinformation:

Se bifogad broschyr

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Klubbgärdet 2:8

Byggår:

2024

Teknisk information

Uppvärmning:

Bergvärme

Hiss:

Ja

Omgivning

Företag i närheten:

Smurfitt kappa, SCA, Wibax, Stenvalls Trä

Servicegatan 4