Ridspögatan 15G

Elisedal , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

178 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Fräsch och funktionell kontors- och lagerlokal med attraktivt läge i Elisedal/Jägersro

På Ridspögatan 15G finns nu möjlighet att hyra en nyproducerad och fräsch företagslokal med kontor och lager fördelade på 178 kvm i två våningsplan. 

På bottenvåningen erbjuds en rymlig, välisolerad och luftkonditionerad lagerlokal med öppen planlösning som nås via en stor lastport (4 x 4,5 m) alternativt via den separata säkerhetsdörren. Det är ca 4,5 m till tak, tåligt betonggolv och gott om eluttag. I hörnet under trappen finns förberett med WC och vask. Här återfinns även elcentral samt luftkonditionering/värmeaggregat.

En stabil ståltrappa med trapphiss leder upp till andra våningen. Här når man först en WC med delvis kaklad duschhörna. Annars domineras den luftkonditionerade ovanvåningen av en öppen kontorsyta med ett fräscht kökspentry komplett med diskho, kyl, diskmaskin och mikrovågsugn. De stora fönstren ger ett trivsamt ljus och en utsikt över taken in mot Malmö.

Övrig information

Övrigt:

PRISINFORMATION: Kostnader för el, vatten, uppvärmning och bredband (fiber) tillkommer.

Ytor

  • Total yta:

    178 m2

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Lastport
Omklädningsrum
Parkering
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Planlösning:

PLANLÖSNING: Ytorna är fördelade över två plan med lager/verkstad i markplan och kontorsytorna en trappa upp. Utrymmena är handikappanpassade och trappan utrustad med trapphiss. Toalett och tvättställ finns på båda plan. Ett av fönstren på ovanvåningen fungerar även som nödutgång med en utfällbar fasadstege monterad utanför.

Ridspögatan 15G