Spjutvägen 5B

Barkarby , Järfälla
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

100 - 304 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg

Kontorslokal med goda anpassningsmöjligheter och bra kommunikationer till Barkarby handelsområde samt centrala Stockholm

Här erbjuds en ledig kontorslokal om 304 kvadratmeter med goda möjligheter till anpassningar efter ny hyresgäst. Lokalen är belägen på plan två och nås via trapphus med hiss. Planlösningen är kontorsindelad, med flera kontorsrum i olika storlekar samt faciliteter i form av kök/pentry, dusch och WC. 

Byggnaden ligger på delvis inhägnat område med fri parkering i anslutning till lokalerna. Inom gångavstånd från fastigheten finns trevliga grönområden och Veddestaspårets utegym.

Järfälla ligger cirka 20 kilometer norr om centrala Stockholm med strategisk placering alldeles intill E18, vilket ger en smidig access till såväl Stockholm som Västerås och Uppsala. Järfälla kommun är en av de mest expansiva i Stockholmsområdet och stor utveckling väntas av detta område som idag präglas av en stor variation av verksamheter, industrier och bostäder. Stort serviceutbud finns inom nära räckhåll i Barkarby handelsområde, endast 3 kilometer bort, och i Jakobsbergs centrum. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med pendeltåg och buss till Veddesta och centrala Stockholm (på sikt även tunnelbana).

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 100 304

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skälby 3:676(2)

Byggår:

1987

Våningsplan:

2 av 2

Planlösning:

Se planlösning bland bilder eller ladda ned PDF.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Entré via gemensamt trapphus med hiss

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Grönområden och Veddestaspårets utegym finns i närheten

Företag i närheten:

Stockholm Quality Outlet, Postnord, MediaMarkt, Bauhaus, Biltema, Byggmax och IKEA

Parkeringsmöjligheter/garage:

Utomhusparkering med möjlig besöksparkering

Närservice:

Ett av Sveriges starkaste handelsområden Barkarby finns inom fem minuters räckhåll med bekvämligheter som Apotek, matbutik, hemelektronikutbud, Maxi ICA Stormarknad Barkarby och närhet till Viksjö golfklubb

Vägbeskrivning:

Direkt anslutning till E18

Kommunikationer

Bussar trafikerar till Vällingby, Barkarby handelsplats, Akalla och Jakobsbergs Station, E18 och blåa linjens förlängning, belägen nära pendeltågsstation ”Barkarby” med kort promenadsträcka till fastigheten. E4 Förbifart Stockholm öppnar på sikt och binder samman E18 och E4 vid Barkarby och ger restid till Kungens Kurva på 15 minuter. Pendeltåg trafikerar till Odenplan på 15 minuter och Stockholm City 18 minuter. Tunnelbana öppnar inom några år, vilket förbinder Barkarby med Kista samt i förlängningen Nacka. 17 minuter bort finns Bromma flygplats och 27 minuter bort finns Arlanda flygplats.
Spjutvägen 5B