Thorsten Levenstams väg 17

Sköndal , Sköndal
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

60 m²

Hyra

Tillträde

2025-09-01

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Ljus nyproducerad lokal som passar till kontor eller butik. Utrustad med RWC och pentry.

Lokal om ca 60 kvm inkl. RWC, pentry och förråd. Fint hörnläge, ljus och flertal fönster mot gata.

Ytor

  • Total yta:

    60 m2

Ekonomi

Tillträde:

2025-09-01. Preliminärt tillträde

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Sköndals naturnära läge gör det lätt att ha en aktiv fritid. Vid Drevviken finns badplatser och möjlighet att fiska, hyra båt eller åka skridskor. Det finns även ett tillgänglighetsanpassat utegym intill Drevviken. Flatens naturreservat öster om Sköndal erbjuder vandringsstråk och bad.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns ingen parkering- eller garageplats som hör till lokalen.

Närservice:

Det finns ett flera handelsplatser i närheten av Sköndal. Bland dessa finner du Farsta centrum och Globen shopping samt de stora arenorna Tele2 Arena och Ericsson Globe. Se ditt favoritlag, njut av världsartister, ät eller shoppa bara en kort cykeltur eller busstur hemifrån. I närbelägna Sköndals centrum finns bland annat matbutik med generösa öppettider, apotek, vårdcentral, restaurang och bibliotek. Här hittar du även Sköndalsgården, ett allaktivitetshus för alla åldrar. Intill Drevviken, med utsikt över vattnet, ligger Café Kristinahuset som bedrivs i en gammal 1700-talsbyggnad. I samband med utbyggnationen av Sköndal kommer ett flertal nya verksamheter att tillkomma.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till och från Sköndal. Med direktbussen tar du dig smidigt till Gullmarsplan på 12 minuter. Från busstationen på Tyresövägen går ett flertal bussar som bland annat tar dig Skarpnäck och Farsta centrum. För dig som är cykelburen ligger både Globen och Södermalm på bekvämt avstånd och cykelbanorna är väl utbyggda. Med bil tar du dig enkelt ut på Nynäsvägen och Tyresövägen.
Thorsten Levenstams väg 17