Fabriksgatan 54 C

City , ÖREBRO
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

230 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Unik källarlokal med egen ingång!

Här erbjuds en unik möjlighet att etablera er verksamhet i en lokal som erbjuder er både charm och funktionalitet. Lokalen är belägen i källarplan med egen ingång och har tidigare nyttjats till bland annat vinprovningar men här finns chans att anpassa lokalen efter just ert behov och ge er verksamhet en unik prägel. Lättillgängligt läge oavsett om ni kommer med cykel, tåg eller bil. Öppna parkeringsplatser finns att hyra med möjlighet att ladda elbilen och i huset finns en gemensam innergård, perfekt för utelunchen! Denna lokal bör ses på plats, varmt välkomna att kontakta oss för mer information och visning!

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten ligger precis vid den södra infartsleden till centrala Örebro vilket gör att du kommer direkt ut på E18/E20 mot Göteborg och Stockholm.

Ytor

  • Total yta:

    230 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Planlösning:

Lokalen är idag uppdelad på 6 rum i olika storlekar varav 3-5 kontor/föredetta provningsrum/vinkällare samt en pausyta med separat pentry.

Omgivning

Omgivning/natur:

Utmärkt läge strax utanför centrala Örebro. Bra mix av stora och små hyresgäster.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering i mån av plats för hyresgäster.

Närservice:

Närhet till ett flertal restauranger.

Kommunikationer

Avstånd till centrum 900 m. Södra Station inom 500 m. Lokalbussar inom 700 m. Fastigheten nås smidigt med bil via södra infartsleden till Örebro.
Fabriksgatan 54 C

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum