Östra Strandgatan 10

Centrala Jönköping , Jönköping
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

50 - 550 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Unikt tillfälle att kunna erbjuda en mycket fin kontorslokal i Magasinet med enastående utsikt över Munksjön.

Här är möjligheterna är många. Lokalen kan delas med nuvarande hyresgäst, alternativt att kontraktet för lokalen överlåtes i sin helhet. Du bestämmer!

Magasinen med sin karaktäristiska siluett precis vid Munksjöns strand erbjuder ett kontorsläge utöver det vanliga. Det vattennära läget i centrala Jönköping ligger på bekvämt avstånd från restauranger, verksamheter och lokaltrafik. Dessutom ligger Kulturhuset Spira endast ett stenkast från dörren.

Till fastigheten hör en generös parkeringsyta, belägen precis bredvid huset. Nuvarande hyresgäst förfogar över 15 förhyrda parkeringsplatser och vid behov kan fler parkeringsplatser erbjudas. Till fastigheten hör även två besöksparkeringar. I huset finns dessutom gemensam bastu, dusch och relax. 

Övrig information

Övrigt:

Nuvarande hyresgäst är ett arkitektkontor med 13 anställda som har hyrt lokalen sedan 2015. Arkitektkontoret har inte längre behov av hela lokalytan, men önskar sitta kvar i huset. I första hand söks en hyresgäst som kan tänka sig att gemensamt nyttja lokalen. Lokalen totalrenoverades 2015 med en genomgående sober palett. Arbetsplatserna är belägna i öppet landskap med vacker utsikt över sjön. Konferensrum, lunchrum och kopieringsrum ligger avskilt från arbetsplatserna. Till lokalen hör ett loft med vilrum och plats för 1-4 arbetsplatser. Finns behovet av avskilda arbetsplatser kan detta ordnas i befintliga konferens- och grupprum. Nuvarande hyresgäst erbjuder också plats i det öppna landskapet, om så önskas. Hyresgästen har också lämnat förslag på hur lokalen kan delas av och förfogas av två hyresgäster med delade gemensamma sociala ytor. Kontakta Fastighetsägaren för mer information. Lokalen är försedd med bredband, IT och kopieringslösningar. Plats i lokal hyrs ut som möblerad eller omöblerad. Vid önskan om att överta kontraktet för hela lokalen finns möjlighet att förvärva inventarier.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 50 550

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Serverrum
Skyltläge
Telefonbås
Terrass
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Renoveringsår:

2015

Våningsplan:

2 av 2

Östra Strandgatan 10