Sundbergsgatan 20

KARLSTAD
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

7 - 13 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad

Källarförråd på Herrhagen

Behöver du extra förvaringsutrymme? Nu finns möjligheten att hyra ett källarförråd 7-13 kvm. Pris varierar beroende på storlek.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 7 13

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Herrhagen är en populär och charmig stadsdel med en anrik historia. Fastigheten är belägen intill Herrhagsparken med gräsmattor och lekparker.

Närservice:

På bottenvåningen i fastigheten finns en närbutik som erbjuder lite smått och gott. Det är endast ett par minuters promenadavstånd till närmsta mataffär, pizzeria, frisör, bageri, blomsterhandel och annan service.

Kommunikationer

Fina promenad- och cykelvägar.
Sundbergsgatan 20

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder