Kapellgatan 5

Väster , Jönköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

170 - 540 m²

Hyra

Enl. överenskommelse

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Flexibla kontorslokaler med historisk charm mitt i Jönköping – ditt nya affärsnav!

Söker du efter det perfekta kontoret i Jönköping? Då har du kommit rätt! Vi erbjuder fantastiska och charmiga kontorslokaler på Kapellgatan 5A-B, belägna i den västra delen av Jönköping. Dessa unika utrymmen kommer inte bara att inspirera dina medarbetare, utan också ge din verksamhet den bästa möjliga adressen!

Varför välja våra kontorslokaler?

  • Centralt läge: Beläget i hjärtat av Jönköping, omgivet av centrumbebyggelse, ger vårt kontor den perfekta möjligheten att vara nära allt.
  • Oöverträffad bekvämlighet: Med en mängd serviceinrättningar inom gångavstånd, inklusive Jönköping resecentrum, Munksjön och Östra centrum, kommer din arbetsdag att vara smidig och bekväm.
  • Affärskommunikation: I området finns ett blomstrande näringsliv med många företag, vilket ger dig möjlighet att nätverka och samarbeta med andra branschexperter.
  • Historisk Charm: Vår fastighet har en fascinerande historisk anknytning som tidigare var tingshus. Upplev den äkta karaktären av Jönköping i våra vackert renoverade och väl underhållna lokaler.
  • Moderna faciliteter: Trots sin historiska charm har våra kontorslokaler moderna bekvämligheter, inklusive snabb internetanslutning och uppdaterade kontorsutrymmen.
  • Flexibla alternativ: Vi erbjuder olika kontorsstorlekar och flexibla hyresvillkor som kan anpassas efter dina behov och budget.
  • Professionell support: Vårt engagerade team är här för att hjälpa dig med alla dina behov och säkerställa en problemfri arbetsmiljö.

Missa inte chansen att förlägga din verksamhet i denna unika och centrala fastighet med historia och charm. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev själv fördelarna med att arbeta i våra vackra kontorslokaler på Kapellgatan 5A-B i Jönköping. Välkommen till din nya arbetsplats!

Kontakta oss: Erik Salomonsson, Hagabacken 

Telefon: 072-7061686

E-post: erik@hagabacken.se

Skapa din framtid med oss och ta ditt företag till nästa nivå!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 170 540

Bekvämligheter

Balkong
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Enl. överenskommelse

Tillträde:

Omgående.

Hyresinformation:

Enl. överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Bottenplanet har en stor entré där Kapellgatan och Nygatan möts. Kontoret är stilrent med högt i tak och väggstuckaturer i trä. Kontoret har en genomgående öppen känsla och via bottenplan finns en egen interntrappa mellan bottenplan och plan 2 & 3. I bottenplan är det 250 kvm ledigt och i plan 290 kvm. Lokalerna går att anpassa efter önskemål och storlek.

Kapellgatan 5