Bures Gata

Hyllie/Svågertorp , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

185 - 6 586 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorsfastighet på stationsnära läge i Hyllie

Välkommen till ditt företags nya hem! Här, mitt i pulsen av moderna möjligheter och företagsliv, erbjuder vi dig och ditt företag en unik arbetsplats som andas både produktivitet och trivsel. Våra lokaler är skräddarsydda för både stora och små företag, där varje enhet är utrustad med en egen balkong. Här kan du njuta av en stunds avkoppling, hålla utomhusmöten eller helt enkelt andas in den friska luften. Vi tror på att skapa en arbetsmiljö där kreativitet och välmående går hand i hand. För de som väljer att ta cykeln till jobbet har vi bekvämligheten av ett garage och en sportdepå direkt i fastigheten. Detta inte bara främjar en hälsosam livsstil, utan ger också dina anställda praktiska och hållbara alternativ för sin dagliga pendling. Och för de som föredrar kollektivtrafik ligger stationen alldeles i närheten, med bekvämt avstånd till P-hus precis intill fastigheten.

Övrig information

Övrigt:

Miljöcertifiering Certifierad enligt Miljöbyggnad med betyget Guld.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 185 6 586

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Origo

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Hyllie är Öresundsregionens klimatsmartaste stadsdel och erbjuder myllrande shopping, nöjen och internationellt näringsliv. Med närhet till ringvägarna, egen tågstation och tolv minuter till Köpenhamns flygplats har Hyllie och grannområdet Svågertorp snabbt blivit ett av Malmös populäraste företagsområden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns garage i fastigheten.

Närservice:

I Hyllie är utbudet stort av lunchrestauranger, gym och i köpcentrat Emporia finns all tänkbar service och handel.

Kommunikationer

I Hyllie är kommunikationerna utmärkta med närhet till både tågstation och bussförbindelse. Garage möjligheter finns i fastigheten även externa garage finns i området. I fastigheten finns ett cykelrum samt omklädningsrum med duschmöjligheter.
Bures Gata

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Dockplatsen 16

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB