Norrlandsgatan 12

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

330 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Yteffektivt i centralt läge

Välplanerad och ljus kontorslokal i hörnet Norrlandsgatan/Mäster Samuelsgatan. Här erbjuds en välplanerad yta med flertal rum och öppet landskap. Vackra sekelskiftesdetaljer som kakelugnar, parkettgolv och burspråk.   Varmt välkommen på visning!

Ytor

  • Total yta:

    330 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

680

Byggår:

1853

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Hyresgäster kan kontakta Aimo park på telefon 0771-96 90 06, eller besök www.aimopark.se för att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis på Regeringsgatan och Birger Jarlsgatan.

Närservice:

Fastigheten har ett bra läge med närhet till både Stureplan och Kungsträdgården. I omgivningen finns bland annat Mood-gallerian som med flertalet butiker, restauranger och kaféer. På Hamngatan finns flertalet butiker såsom NK och Gallerian. I området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I närheten finns exempelvis restaurang Riche, Restaurang Prinsen, Boqueria Stockholm och Hawaii Poké.

Kommunikationer

Fastigheten ligger nära till tunnelbanestationerna T-centralen, Östermalmstorg och Hötorget. Flera busslinjer samt Spårväg City avgår från Norrmalmstorg. För mer information, se www.sl.se
Norrlandsgatan 12