Lokgatan 8

Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 485 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Ljust, effektivt och lätt!

Ett otroligt välplanerat kontor som möjliggör ett effektivt arbete med stora sociala möjligheter. Arbetsplatserna löper längs med fasad och alla har fint dagsljus. Stort pentry där man kan samla alla anställda (och kunder) för information och event. Alla har lätt att hit då man är granne med Malmö Centralstation. Och kommer man med cykel eller snabba ben så finns både cykelparkering och omklädningrum med duschar. Vill man ses på en kaffe ute i friska luften så kan man gå till husets gemensamma terrass för en välbehövlig paus eller ett lättsammare möte. En riktig pärla som måste ses! Vi hörs!

Ytor

  • Total yta:

    1485 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Malmö Rallaren 1

Byggår:

2017

Våningsplan:

2

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Inte långt från huset finns Malmös stadskärna med stort utbud av bland annat mat, träning och shopping. Det är även nära till andra intressanta målpunkter såsom Malmö Live, saluhallen och Västra hamnen. För att uppmuntra till ett klimatsmart resande spelar läget för huset en avgörande roll men också facitliter inom byggnaden såsom tilltagna cykelparkeringar under tak och möjlighet till dusch och omklädning.

Parkeringsmöjligheter/garage:

För dig som arbetar i Foajén finns cykelparkering i källaren. Det finns även ett antal utvändiga cykelparkeringar utanför Foajén och Glasvasen samt vid taxizonen utanför Malmö Centralstation. Vid södra sidan av Centralstationen finns en underjordisk bemannad cykelparkering. I Foajéns källare finns utöver cykelparkering i två nivåer även en arbetsbänk för enklare reparationer och underhåll av cykel. Vid trapphallen finns omklädningsskåp samt ett antal avskilda omklädningsrum med dusch. Dessa faciliteter är gemensamma och delas av alla som arbetar i huset. I husets källare finns ett antal parkeringsplatser för uthyrning. Det finns även två parkeringsplatser anpassade för rörelsehindrade. Till respektive parkeringsplats är elbilsladdare installerade. Kommer ni eller era besökare med bil och inte har en bokad plats i källaren finns det ett närliggande parkeringshus strax utanför Foajén intill Centralstationen.

Kommunikationer

Foajéns centrala läge i staden skapar goda möjligheter för transport till kollektivtrafik samt till fots eller cykel. På någon minuts gångavstånd har du tillgång till Malmö Centralstation.
Lokgatan 8