Engelbrektsgatan 24

City , ÖREBRO
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

263 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Unik butikslokal i hjärtat av Örebro City

Letar ni butikslokal? Här finns möjlighet att etablera er verksamhet i rymliga och ljusa lokaler på attraktiv adress. Hörnläget ger er optimal exponering och generöst med skyltfönster, perfekt för att locka kundernas uppmärksamhet och öka butikens synlighet. Butikslokalen är uppdelad i två plan, med entré från Engelbrektsgatan. Entréplanet erbjuder idag olika avdelningar och rum som samtidigt öppnar upp mot varandra, vilket skapar en bra kundgenomströmning. Källarplan används idag som butik kombinerat med lager. Bra grannar och citys stora utbud av restauranger, kultur och nöjen alldeles intill. Läget kommer dessutom förstärkas ytterligare när det nya kvarteret Hållstugan blir klart vilket öppnar upp för en ökad ström av människor och aktiviteter till området. Är ni nyfikna på att veta mer, varmt välkomna att kontakta oss för mer information och visning! Tillträde enligt överenskommelse.

Övrig information

Övrigt:

Välkommen till Gamla Stan, Örebros charmigaste butiksområde. Närhet till citykärnan, granne med bl a Länsmuseet, Örebro Slott och slottsparken. Här finns drygt ett 20-tal butiker, restauranger och caféer i 1600- och 1800-talsmiljö centralt vid Svartån. Husen tillhör de få som finns kvar sedan Örebros stadsbrand 1854.

Ytor

  • Total yta:

    263 m2

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

Entréplanet erbjuder er genereös butiksyta med ljusinsläpp från tre väderstreck. Källarplan är idag uppdelad på butik, lager och WC.

Omgivning

Omgivning/natur:

Trivsamt område med innergårdar och trevliga gatustråk med butiker och restauranger. I området hittar du Stallbacken, det levande torget med restauranger, café och butiker. Mysiga uteserveringar under sommartid.

Parkeringsmöjligheter/garage:

P-platser finns för hyresgäster.

Närservice:

Centralt läge gör att all tänkbar service finns bara ett kvarter bort.

Kommunikationer

300 m till lokalbussar, ca 600 m till Örebro resecentrum med tåg- och bussförbindelser. 13 km till Örebro Airport.
Engelbrektsgatan 24

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum