Karl Johansgatan 152

Majorna , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 - 36 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Övrigt

Hyr förvaring i Majorna, förråd och lager på Karl Johansgatan 152 i Göteborg

Här erbjuds förrådsytor i storlekar mellan ca 3-36 m². Perfekt för dig som behöver extra förvaring nära centrala Göteborg. Fastigheten är låst och larmad på kvällar och nätter.

Övrig information

Övrigt:

FASTIGHETSINFORMATION I Mölnlycke Sytråds gamla fabrik från 1934 finns numera flertalet kontor, ett 80-tal förråd, lager, produktion- och verkstadsytor, restaurang och Friskis & Svettis. En anrik blandfastighet med utmärkt skyltläge mot Oscarsleden. OM SVENSKA HUS SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 3 36

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger omgiven av bostäder, där nya kvarteret Fixfabriken vuxit fram i samklang med befintlig bebyggelse. Ett stenkast bort från Klippans Kultur och restaurangliv, med fina promenadstråk längs älven. I området finns flera fina grönområden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns vid fastigheten

Närservice:

Det finns flertalet restauranger i området, närheten till både Frölunda Torg, Linnéstaden och kommande Masthuggskajen ger möjlighet till mycket god service. Inom en radie av ca 300-500 m finns flertalet restauranger, Växtverket som är en trevlig trädgårdshandel, Systembolaget mm. samt Friskis & Svettis som finns i fastigheten.

Kommunikationer

Till fastigheten tar du dig enkelt med bil eller buss/spårvagn. Närmsta busshållplats är Orustgatan ca 300 m Närmsta spårvagnshållplats är Vagnhallen Majorna ca 300 m Parkering finns invid fastigheten.
Karl Johansgatan 152