Rålambshovsleden 30

Kungsholmen , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

102 m²

Hyra

5 729 kr/m²/år. Värme, vatten, tillkommer bredband och tv + 195 kr/månad + elförbrukning.

Tillträde

Flexibelt

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Kombinerad lokal/bostad i bostadsrättsform, tillfälle för juridisk person. Verksamhetsdel mot gatan som även kan användas som vardagsrum.

Denna unika bostad har en flexibel planlösning som ger dig friheten att anpassa rummen enligt dina egna behov och livsstil. Genomgående ljusa väggar och golv. Här välkomnas du av stora sociala ytor med ett öppet och ljust vardagsrum som är delvis öppet mot köket med mycket förvaring, härifrån nås den stora uteplatsen i västerläge med utsikt mot grönskande innergård. Smidigt om man vill låta barnen leka på den stora inhägnade innergården och samtidigt ha uppsyn.

För den som är företagare ges här en fantastisk möjlighet att jobba hemma i det spatiösa ateljérummet med separat  ingång, eget wc och förråd med fönster.

HALL
Rymlig förvaring i garderob med spegelskjutdörrar.

TVÅ SOVRUM 
Belägna lugnt och tyst mot innergård. Sovrummen är idag möblerade och utrustade som barnrum, men kan lätt ändras till två arbetsrum eller ett stort master bedroom om så önskas.

BADRUM
Badrummet är väl tilltaget och inrett med badkar, wc, tvättställ, stor infälld spegel och tvättpelare. Vitkaklade väggar med mörkgrå klinkergolv och golvväme.

VARDAGSRUM
Generöst rum med öppen planlösning och stora fönsterpartier mot den gröna innergården. Härifrån nås den härliga uteplatsen med gott om utrymme för bl a loungemöbler och grill. Uteplatsen vetter mot den låsta innergården som endast är tillgänglig för närmaste grannar. Bra takhöjd om 2,6 m ger en fin rymd. 

KÖK
Det stilrena köket ligger i anslutning till vardagsrummet. All maskinell utrustning i rostfri design från Siemens. Köket har en trevlig matplats som kan göras om till en sovalkov om man önskar extra sovutrymme (ett sängskåp om 160 cm ingår i köpet). Önskar man en mera privat känsla kan matplatsen/sovalkoven skärmas av. 

ATELJÈ
Stor del av lägenheten kan användas som kontor, sällskapsrum, sovrum eller ateljé. Idag fungerar rummet som master bedroom - ateljé - arbetsplats för fotograf. Med hjälp av två skjutdörrar kan man skilja av denna del från resten av bostaden om man föredrar det. Ett perfekt rum om man arbetar hemifrån eller behöver lite extra utrymme. I direktanslutning koppling finns även separat wc och en walk in closet med fönster. Takhöjd 2,8 m. Praktisk solfilm på fönsterpartier mot gatan som skyddar från insyn och är energibesparande. Egen ingång från gatuplan.

* AC/luftkonditionering finns installerad i lägenheten.

* Lägenheten nås från både Rålambshovsleden 30 och Lilla Västerbron 20. 

* Garage och lägenhetsförråd nås enkelt med hiss ner i fastigheten.

Övrig information

Övrigt:

ÖVRIGT: Kontakta mäklare Mats Uddare 0707363866 mats@karlssonuddare.se.

Ytor

  • Total yta:

    102 m2

Ytbeskrivning

Denna unika bostad har en flexibel planlösning som ger dig friheten att anpassa rummen enligt dina egna behov och livsstil. Genomgående ljusa väggar och golv. Här välkomnas du av stora sociala ytor med ett öppet och ljust vardagsrum som är delvis öppet mot köket med mycket förvaring, härifrån nås den stora uteplatsen i västerläge med utsikt mot grönskande innergård. Smidigt om man vill låta barnen leka på den stora inhägnade innergården och samtidigt ha uppsyn. För den som är företagare ges här en fantastisk möjlighet att jobba hemma i det spatiösa ateljérummet med separat ingång, eget wc och förråd med fönster. HALL Rymlig förvaring i garderob med spegelskjutdörrar. TVÅ SOVRUM Belägna lugnt och tyst mot innergård. Sovrummen är idag möblerade och utrustade som barnrum, men kan lätt ändras till två arbetsrum eller ett stort master bedroom om så önskas. BADRUM Badrummet är väl tilltaget och inrett med badkar, wc, tvättställ, stor infälld spegel och tvättpelare. Vitkaklade väggar med mörkgrå klinkergolv och golvväme. VARDAGSRUM Generöst rum med öppen planlösning och stora fönsterpartier mot den gröna innergården. Härifrån nås den härliga uteplatsen med gott om utrymme för bl a loungemöbler och grill. Uteplatsen vetter mot den låsta innergården som endast är tillgänglig för närmaste grannar. Bra takhöjd om 2,6 m ger en fin rymd. KÖK Det stilrena köket ligger i anslutning till vardagsrummet. All maskinell utrustning i rostfri design från Siemens. Köket har en trevlig matplats som kan göras om till en sovalkov om man önskar extra sovutrymme (ett sängskåp om 160 cm ingår i köpet). Önskar man en mera privat känsla kan matplatsen/sovalkoven skärmas av. ATELJÈ Stor del av lägenheten kan användas som kontor, sällskapsrum, sovrum eller ateljé. Idag fungerar rummet som master bedroom - ateljé - arbetsplats för fotograf. Med hjälp av två skjutdörrar kan man skilja av denna del från resten av bostaden om man föredrar det. Ett perfekt rum om man arbetar hemifrån eller behöver lite extra utrymme. I direktanslutning koppling finns även separat wc och en walk in closet med fönster. Takhöjd 2,8 m. Praktisk solfilm på fönsterpartier mot gatan som skyddar från insyn och är energibesparande. Egen ingång från gatuplan. * AC/luftkonditionering finns installerad i lägenheten. * Lägenheten nås från både Rålambshovsleden 30 och Lilla Västerbron 20. * Garage och lägenhetsförråd nås enkelt med hiss ner i fastigheten.

Bekvämligheter

Balkong
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Mötesrum
Skyltfönster
WC
RWC

Ekonomi

Kontrakttyp:

Bostadsrättslokal

Kontraktbeskr.:

Bostadsrättsbokal, kombinerad lokal bostad, även juridisk person

Tillträde:

Flexibelt

Pris/överlåtelseavgift:

7 975 000 kr

Utgångshyra kr/m2/år:

5729

I hyran ingår:

Värme, el

Hyresinformation:

Värme, vatten, tillkommer bredband och tv + 195 kr/månad + elförbrukning.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Snöflingan 2

Byggår:

2008

Våningsplan:

1 av 6

Antal rum:

4

Planlösning:

MÖJLIGHET TILL KOMBINERAT BOENDE / VERKSAMHET - JURIDISK PERSON OK - GARAGE I HUSET! Unikt boende med radhuskänsla mitt på Kungsholmen, stor uteplats i väster mot en lugn och inhägnad innergård. Planlösningen är flexibel med rymliga och lättmöblerade rum, 2-4 sovrum, stort badrum, gäst wc. Välutrustat och modernt kök. Bekvämt boende med faciliteter i huset såsom garage, tvättstuga, föreningslokal, cykelrum, gästlägenhet och gym. Föreningen äger marken. Centralt läge nära till Fridhemsplan med ett stort utbud av service och kommunikationer samt vackra miljöer kring Rålambshovsparken och Riddarfjärden.

Energiklass:

D

Teknisk information

Takhöjd:

2,8 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft, aircondition

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Belägen invid Rålambshovsparken och Mälarens vatten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage i fastigheten

Närservice:

Nära till all service inom gångavstånd.

Skyltläge:

Bra skyltläge.

Kommunikationer

Nära t-bana vid Fridhemsplan, flera bussar utanför porten.
Rålambshovsleden 30