Fiskhallsvägen 16

Årsta , Årsta
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

38 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Välplanerad lokal med bra ljusinsläpp för det mindre företaget!

Denna lokal består av två mindre kontorsrum som kan användas av 1-2 personer i respektive rum. Trots storleken har man även ett eget pentry och WC. Lokalen är i god skick och tillträde kan ges omgående om så önskas!

Övrig information

Övrigt:

OM SVENSKA HUS SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Ytor

  • Total yta:

    38 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Omgivning

Omgivning/natur:

I Partihallsområdet finns en härlig blandning företag med fokus på olika sorters grossistverksamheter och livsmedelsproduktion. Här är alltid liv och rörelse och lastbilarna har gott om utrymme att mötas. Årsta Partihallar är betraktat som ett av Stockholms största och viktigaste nav när det gäller hantering av gods och här hittar du en härlig blandning av företag inom livsmedelsindustrin. Området har sedan tidigt 60-tal varit ett grossistcentrum med matfokus och företag som handlar med kött, blommor, frukt och fisk.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns att hyra.

Närservice:

Lokalen är belägen en kort promenad från Årsta centrum där det finns närservice såsom vårdcentral, apotek, livsmedelsaffär samt även bra utbud av lunchrestauranger. Ytterligare service finns vid Gullmarsplan.

Kommunikationer

- Buss: Linjerna 134 och 168 går genom området. - T-bana: Grön linje till Gullmarsplan. - Tvärbanan: Närmsta station är Linde eller Vala Torg. - Pendeltåg: Närmsta station är Årstaberg. - Trafikleder: E4/E20, Södra länken samt väg 73.
Fiskhallsvägen 16