Kumla Gårdsväg 13

Botkyrka/Eriksberg , Norsborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

348 - 1 355 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Möjlighet att förhyra i en fastighet med bra ytor och med egen markport!

Tillfälle att hyra hela eller delar av stor lagerlokal i markplan och där ni får vara med och påverka utformningen av Er nya lokal. Bra inlastningsmöjligheter via flertalet lastportar (höjd 2,8 m) i markplan. Här har ni har stora rangerytor för svängutrymme och avlastning. Perfekt för Er som letar efter en lokal med ypperligt läge och där ni enkelt kan lasta in och ut era varor. Goda möjligheter att dela av lokalen i olika storlekar. Bifogad ritning illustrerar tänkt delning av ytorna och där kan ni se hur planlösningen kommer att se ut för respektive lokal. - Stort upptagningsområde och hög efterfrågan av service i området. - Tillträde kan ges omgående eller enl. överenskommelse. Lokalen kan även tänkas lämpa sig för ex. industrilokal/industriyta, verksamhetsspecifik lokal etc. Passar utmärkt för företag som vill ha s.k. "last mile" lager. Kontakta uthyrningsansvarig för fullständiga hyresuppgifter eller för att boka en visning!

Övrig information

Övrigt:

OM SVENSKA HUS SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 348 1 355

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i Eriksbergs industriområde, mitt mellan Stockholm city och Södertälje. En plats med goda transportmöjligheter såväl till Stockholm city som ut i landet.

Parkeringsmöjligheter/garage:

- Parkeringsplatser finns att hyra utanför lokalen, det går även att parkera på gatan.

Närservice:

Här har ni nära till stort serviceutbud, lunchrestauranger samt butiker i närliggande Alby och Hallunda Centrum.

Kommunikationer

- Direkt närhet till E4/E20 samt Hågelbyleden, perfekt för Er som är bilburen och pendlar eller reser i jobbet. - För den som hellre åker kollektivt ligger Alby tunnelbanestation drygt två kilometer bort, med bussar som går hela vägen ut till industriområdet.
Kumla Gårdsväg 13