Marieholmsgatan 42

Marieholm , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

9 - 25 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Ljust och trivsamt kontorshotell i expansivt läge

De flesta företag behöver en fast punkt i tillvaron - en knutpunkt där man syr ihop sina affärer och skapar viktiga kontakter. Med ett kontorsrum i vårt kontorshotell på Marieholmsgatan slipper du lägga tid på att gå i väg med posten, leta parkeringsplats, städa kontoret, ta hand om disk eller bli irriterad över att kaffet är slut. Det tar vi hand om så att du kan fokusera på affärerna.  Rummen har glaspartier ut mot korridoren som ger mycket ljus. Färgsättningen är strikt hållen med ljusa väggar och mörkgrå matta. Möbler ingår i hyran. För en maximal flexibilitet erbjuder vi också förmånliga kontraktstider.  För närvarande kan vi erbjuda rum mellan 9–25 kvm. Pris för rum ca 5 400 – 9 700 kr exkl. moms och hos oss ingår allt i våra priser. Nu har vi dessutom en kampanj, 50 % på två hyresmånader vid tecknande av avtal. I vår bemannade reception får ni hjälp att lösa eventuella problem på smidigaste sätt, vi finns där för er. I köket bjuds du på frukost varje vardag och fika varje torsdag. För dig som cyklar till jobbet eller kanske tränar på lunchen finns det dusch. Husdjur är välkomna i det egna kontorsrummet.

Övrig information

Övrigt:

FASTIGHETSINFORMATION Kontorshotellet på Marieholmsgatan är helt nyrenoverat och öppnade hösten 2013. Här erbjuder vi moderna, funktionella och prisvärda kontorsrum i varierande storlekar. OM SVENSKA HUS SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 9 25

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Detta kontorshotell har ett mycket bra läge i ett expansivt område. Här finns närhet till både Partihallsförbindelsen, E45 samt Marieholmsförbindelsen. Läget är centralt men ändå utanför tullarna.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering i direkt anslutning till kontoret, även med laddstolpar

Närservice:

I närheten finns bland annat restauranger, mataffärer, systembolag, gym och apotek.

Kommunikationer

Mycket goda förbindelser i och till området. Nära till Gamlestadens resecenter
Marieholmsgatan 42