Källvattengatan 5

Valdemarsro , MALMÖ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 500 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik

Nu har vi nöjet att presentera denna logistikterminal. Stor inhägnad asfalterad gårdsyta. 19 lasthus med lastkaj. Tio meter i takhöjd. Nära anslutning

Stor logistikterminal om cirka 11000 kvadratmeter med lager- och kontorsutrymme på optimalt läge i anslutnig till Malmös större trarfikleder. Lagerytorna inkluderar både torrlager, kyllager och fryslager med takhöjd upp till tio meter, detta nås via 14 lasthus mot söder samt fem lasthus och en lastkaj mot norr. Kontorsutrymmen finns uppdelade på tre områden i lokalen och erbjuder generösa faciliteter såsom kök, pausrum och WC. Fastigheten inkluderar stor asfalterad gårdsyta som löper runt byggnaden samt parkering. Torrlager om 4000 kvadratmeter rymmer cirka 7600 pallplatser, kyllager om 1800 kvadratmeter rymmer cirka 3500 pallplatser och fryslager om 2800 kvadratmeter rymmer cirka 4500 pallplatser. Nuvarande hyresgäst använder hela ytan som torrlager. Vänligen hör av er vid funderingar eller för ytterligare information.

Ytor

  • Total yta:

    10500 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gulsippan 1

Omgivning

Omgivning/natur:

Närhet till Toftanäs handelsområde och cykelavstånd till Malmö C.

Närservice:

Service och mataffärer finns på Toftanäs handelsområde.

Kommunikationer

Bussförbindelse och cykelvägar.
Källvattengatan 5

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor