Storsjöstråket 15

Storsjöstrand/Söder , Östersund
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

225 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

En ljus och fin kontorslokal med fantastisk utsikt och läge med goda parkeringsmöjligheter.

Lokalen är belägen på våning 3 i den fd bryggerifastigheten vid Storsjöns strand. Centralt läge men ändå med naturen inpå knuten och storslagna vyer över Storsjön och fjällen. Lokalen nås via två alternativa trapphus. Hiss finns i båda. Ytorna är fördelade på ett antal enskilda kontorsrum samt större öppna kontorsytor men är flexibla och går att bygga om för att passa just ert företags behov!

I direkt anslutning till trapphuset finns möjlighet att hyra till förrådsytor.

I fastigheten finns husgemensamma konferensytor (ligger precis vägg i vägg med lokalen) samt ett gym som kan nyttjas av hyresgäster i fastigheten.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten har gott om markparkering och hyresgäster i kvarteret erbjuds möjlighet att hyra platser med och utan motorvärmare. Elbilsladdning finns tillgänglig för fastighetens hyresgäster.

Ytor

  • Total yta:

    225 m2

Ytbeskrivning

Ljusa fina kontorsytor i ett våningsplan. Lokalen har egen ingång från trapphus.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Minimikontraktslängd är tre år

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ångbryggeriet 1

Våningsplan:

3 av 5

Planlösning:

Ett mycket ljust och fint kontor med ingång från trapphus med möjlighet till två olika entréer. Fantastisk utsikt över staden, Storsjön och fjällen.

Teknisk information

Uppvärmning:

Bergvärme

Lokalen kan nås via:

Fastigheten nås i dagsläget via viadukt över järnvägen från korsningen Bangårdsgatan/Nedre Vattugatan alternativt längs Storsjöstrand.

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Mycket naturskönt längs Storsjöns kant. Vidunderlig fjäll- och sjöutsikt och härliga gångstråk lättillgängliga utanför fastigheten längs vattnet.

Företag i närheten:

Vakant lokal i en i övrigt nästintill fullt uthyrd fastighet med många olika företag såsom t ex SCA, GDM, Connect, A2 Revision, SAVhuset i Åre, Tele2, Ancula, Skogsstyrelsen, Securitas mfl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Väldigt goda, finns gott om parkeringar att hyra intill fastigheten. Det finns även möjlighet att hyra plats i hundgård. Vi har elbilsladdning som erbjuds till fastighetens hyresgäster, här tecknar man upp sig hos MER och får då betala en reducerad fastighetsspecifik taxa för nyttjad laddning.

Närservice:

Husgemensamt mindre gym finns i fastigheten för alla hyresgäster liksom en representativ möblerad konferenslokal. Restauranger, butiker och andra gym mm finns på Bangårdsgatan.

Skyltläge:

Hyresgästen erbjuds skylta på fasad och vid entré.

Vägbeskrivning:

Lokalen ligger i det sk Bryggeriet Storsjöstråket med en enastående vy över Storsjön och Oviksfjällen. Lokalerna nås i dagsläget via viadukt över järnvägen från korsningen Bangårdsgatan/Nedre Vattugatan.

Kommunikationer

Nås enkelt med bil, cykel eller gåendes. Stadsbussar trafikerar Bangårdsgatan ett kvarter ovanför fastigheten.
Storsjöstråket 15