Adelgatan 6

Malmö , MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

431 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Vacker kontorslokal på bästa läge i Malmö

Adelgatan 6, en anrik fastighet, perfekt för dem som vill sitta i trevliga lokaler med karaktär och modern touch mitt i city. Nu finns möjligheten att hyra 431 kvm kontor i anrik, vacker fastighet, på bästa läge mellan Stortorget och Malmö C. Lokalen har alla de vackra, tidsenliga attribut som högt i tak, stora fönster med fint ljusinsläpp, stuckaturer och ett ståndsmässigt trapphus som leder upp till vån 2 där lokalen är belägen. Lokalens planlösningen erbjuder både större, öppna ytor för kontorslandskap, som mindre rum där man kan sitta projektbaserat eller enskilt och arbeta samt två samtalsboxar för telefonsamtal. Tre mötes- eller konferensrum finns dessutom till förfogande. Välkommen att höra av er!

Övrig information

Övrigt:

FASTIGHETSINFORMATION På en av Malmös absolut bästa adresser ligger denna anrika fastighet med lång historia. Fastigheten Residenset 5 är beläget på Adelgatan, strax bakom Stortorget i Malmö. Här erbjuds attraktiva kontorslokaler med modern planlösning i en härlig ljus atmosfär. Fastigheten är uppförd 1878 och är i mycket gott skick tack vare renoveringar som utförts under 2009-2011. Hiss finns en trappa upp. OM SVENSKA HUS SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Ytor

  • Total yta:

    431 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

2

Omgivning

Omgivning/natur:

På promenadavstånd från fastigheten ligger all tänkbar service såsom restauranger, hotell, barer, caféer och shopping.

Kommunikationer

Fastigheten är beläget 150 meter från Malmö C, vilket gör läget svårslaget. Från Malmö C går både tåg, regionbussar samt stadsbuss till hela regionen och man tar sig enkelt vidare till Sturup och Kastrup.
Adelgatan 6