Norra Långgatan 24

Landskrona , LANDSKRONA
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

323 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Pampig kontorslokal med utsikt över takåsarna och Öresund mitt i centrala Landskrona.

Pampig kontorslokal mitt i centrala Landskrona. Lokalen är belägen i en anrik fastighet direkt vid City gross parkering och består idag av öppna ytor samt ett flertal kontorsrum, men man kan förändra planlösning om man önskar fler kontor eller mötesrum. I lokalen finns även en loungeyta, stor entré, flertal små förråd, pentry, tre wc samt dusch. Till lokalen hör även en stor takterrass där man har utsikt över takåsarna och Öresund. Lokalen har högt i tak och ett oslagbart läge. Lokalen ligger belägen högst upp i byggnaden på våning 4 och man når den med både hiss och trappa. Hissen har direktaccess in i lokalen.

Övrig information

Övrigt:

FASTIGHETSINFORMATION Landskronas gamla post och telegrafhus ritades av stadsarkitekt Fredrik Sundbärg på uppdrag av Telegrafstyrelsen och stod färdig 1913. Fastigheten har gångavstånd till hamnen och stranden. Byggnaden har tre våningar plus källare och innehåller både bostäder som kontorslokaler. OM SVENSKA HUS SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Ytor

  • Total yta:

    323 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

4

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger mitt i Landskrona centrum nära handel och all tänkbar service. Precis vid fastigheten ligger Citygross med stor parkering. Gott om lunchalternativ i närheten.

Närservice:

Livsmedelsbutik 100 m. Apotek 100 m. Systembolaget 134 m. Lunchrestaurang 30 m.

Kommunikationer

Stadsbussarna har hållplatser på Drottninggatan och Storgatan som ligger alldeles i närheten. Goda parkeringsmöjligheter i området vid Citygross precis intill fastigheten.
Norra Långgatan 24