Viktoriagatan 6

Helsingborg , HELSINGBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

177 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Fräscht kontor i södra Helsingborg

Nu erbjuds ett ljust kontor med fräscha ytskikt i anslutning till charmiga Marsipanfabriken i Helsingborg. Kontoret inrymmer 6 st kontor, kök med plats för stort lunchbord samt 2 st wc. Parkeringsmöjlighet finns vid fastigheten och busslinje till centrum och Råå finns i direkt närhet.

Övrig information

Övrigt:

FASTIGHETSINFORMATION Industri- och kontorsfastighet belägen i södra Helsingborg i närheten av bostadsrområdet Planteringen. Ursprungsfastigheten är en charmfull och anrik byggnad där det tidigare tillverkats både tvål, margarin och marsipan, därav har huset fått benämningen "Marsipanfabriken". De olika lokalerna i fastigheten är av varierande karaktär och prägel. På fastigheten finns även ett fristående kontorshus. Busshållplats finns i direkt närhet till fastigheten. OM SVENSKA HUS SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Ytor

  • Total yta:

    177 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

I området finns både industri, handel, service, boende och skolor.

Närservice:

Närbutik, pizzeria, vårdcentral m.m på gångavstånd. Någon minuts bilväg bort ligger handelsområde med Dollarstore, Lucu Food och Willys.

Kommunikationer

Det är nära till flera transportleder för den som kommer med bil. Buss finns precis utanför fastigheten som tar en vidare både till centrum samt ut till Råå.
Viktoriagatan 6