Södra Bulltoftavägen 17

Malmö , MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 200 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Lokal med potential i Malmös framtida knutpunkt

I expansiva Kirseberg erbjuds här en lokal på ett helt våningsplan á 1200 kvm på vån 3 med tillgång till lasthiss. Entréer i båda ändarna av lokalen med hiss från markplan i ena trapphuset och hiss från våning 1 med tillgång till lastkaj i andra trapphuset. Goda parkeringsmöjligheter med större parkering på baksidan av fastigheten. Planlösningen är flexibel och enkel att anpassa då det är ett pelarhus. Detaljplanen tillåter småindustri. Kanske söker ni kontor med lager och showroom? Eller har en verksamhet med enklare tillverkning?

Övrig information

Övrigt:

FASTIGHETSINFORMATION Fastighet i 3, 5 plan för kontor och småindustri i stadsdelen Kirseberg i norra Malmö. På andra sidan järnvägen ska det nya kvarteret i Ellstorp byggas med bostäder, kontor, förskola, park m.m. vilket förstärker fastighetens centrala läge ytterligare. Strategiskt läge med både närhet till city som till Yttre och Inre ringen samt tågstation Östervärn. OM SVENSKA HUS SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Ytor

  • Total yta:

    1200 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

3

Omgivning

Omgivning/natur:

I området finns boende, skola, idrottsplats, handel och service. Malmöringens tågstation, Östervärn, ligger ett stenkast från fastigheten. På baksidan av fastigheten finns goda parkeringsmöjligheter för den som anländer med bil.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheter finns på fastigheten.

Närservice:

Coop Kirseberg 4 min gångavstånd. Entré köpcentrum 9 min gångavstånd.

Kommunikationer

Tågstation Östervärn 50 m. Busshållplatser i området.10 min cykelavstånd till Malmö C.
Södra Bulltoftavägen 17