Ystadvägen 22 B

Malmö , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

9 - 22 m²

Hyra

2 600 kr/m²/år

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Kontorsrum i historisk byggnad

Enskilda kontorsrum finns att hyra i kontorshotell i anrik fastighet med tillgång till ett gemensamt pentry, fyra toaletter och gott om parkeringsplatser. Här erbjuds kontorsrum på 9 - 22 m². Fastigheten är belägen i närheten av Dalaplan och ett stenkast från Mobilia med all tänkbar service. Just nu finns lediga kontorsrum i olika storlekar tillgängliga med hyra från 3004 kr/mån exkl. moms. Ingår i hyran: - Gemensamt pentry - Gemensam wc - Fiberanslutning, el och värme - Eget postfack - Mötesyta - Tillgång till kontoret 7 dagar i veckan alla tider på dygnet - Tillgång till parkeringsmöjligheter - Städning av gemensamma ytor - Sophantering Välkommen att höra av dig för visning!

Övrig information

Övrigt:

FASTIGHETSINFORMATION Anrik kontors- och industrifastighet belägen i södra delen av Malmö centrum precis vid Dalaplan i stadsdelen Sofielund. Affärscentret Mobilia som ligger precis i närheten erbjuder handel, service och restauranger. Flera busslinjer trafikerar den närliggande hållplatsen. Fastigheten lät uppföras av Fritz Kurzel 1896 för sitt AB Kurzels Fabriker som fram till 1955 tillverkade bl.a. garn, mattor, kläder och skurdukar. Än idag går fastigheten under smeknamnet "Spinneriet". Det så kallade Ugglanhuset som fungerat som förmansvilla finns också inom fastigheten och används idag som kontorshotell. OM SVENSKA HUS SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 9 22

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

2600

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten sträcker sig över ett kvarter mellan Ystadvägen och Bragegatan, där Ugglanhuset ligger utmed Ystadvägen. På fastigheten finns flera olika typer av verksamheter inom kontor, lager och konstnärsverksamhet. Byggnaden har två våningar som sammanbinds med en invändig trappa.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheter finns på fastigheten.

Närservice:

5 min promenadavstånd till Mobilia köpcenter med all tänkbar service, shopping och lunchrestauranger. 2 min gångavstånd till Dalaplan med fler lunchalternativ.

Kommunikationer

5 min på cykel till Möllevångstorget. Flera busshållplatser i närheten. Smidigt att ta sig med bil till fastigheten ut mot Yttre och Inre ringen via Ystadvägen.
Ystadvägen 22 B