Viktoriagatan 6

Helsingborg , HELSINGBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

13 - 45 m²

Hyra

1 800 kr/m²/år

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Rum i kontorshotell - perfekt för bilpendling

I anslutning till gamla Marsipanfabriken ligger detta fristående kontorshus, där en del av byggnaden består av ett mindre kontorshotell. Här erbjuds enskilda rum mellan 13-45 kvm. Perfekt för det lilla företaget som vill hålla nere kostnaderna och samtidigt ha möjlighet att växa. Rummen delar på ett gemensamt pentry, 2 wc och ett rymligt konferensrum. Bra läge för den som kör bil då det finns goda, kostnadsfria parkeringsmöjligheter på och intill fastigheten samt smidig access till E6. 5 min med bil in till Helsingborg C. Just nu finns lediga kontorsrum mellan 13-36 kvm med en hyra från 1950 kr/mån exkl. moms. Ingår i hyran: - Gemensamt pentry - Gemensam wc - El och värme - Eget postfack - Tillgång till kontoret 7 dagar i veckan alla tider på dygnet - Tillgång till kostnadsfri parkering - Städning av gemensamma ytor - Sophantering

Övrig information

Övrigt:

FASTIGHETSINFORMATION Industri- och kontorsfastighet belägen i södra Helsingborg. Ursprungsfastigheten är en charmfull och anrik byggnad där det tidigare tillverkats både tvål, margarin och marsipan, därav har huset fått benämningen "Marsipanfabriken". De olika lokalerna i fastigheten är av varierande karaktär och prägel. På fastigheten finns även ett fristående kontorshus. OM SVENSKA HUS SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 13 45

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

1800

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

I närområdet finns både industri, handel, service, boende och skolor.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Kostnadsfri parkering på fastigheten

Kommunikationer

Busshållplats finns i direkt närhet till fastigheten och tar dig vidare till både centrum samt ut till Råå. Nära till flera transportleder.
Viktoriagatan 6