Landskronavägen 31

Helsingborg , HELSINGBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

11 - 70 m²

Hyra

2 000 kr/m²/år

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Rum i kontorshotell i Råå

Här finns möjligheten att hyra enskilda kontorsrum med varierande storlekar mellan 11-70 kvm. Perfekt för det lilla företaget som vill hålla nere kostnaderna och samtidigt ha möjlighet att växa. Rummen delar på ett gemensamt pentry, 3 wc, ett konferensrum samt inredd yta för väntrum. Ingår i hyran: - Gemensamt pentry - Gemensam wc - El och värme - Eget postfack - Larmade gemensamma ytor - Tillgång till kontoret 7 dagar i veckan alla tider på dygnet - Tillgång till kostnadsfri parkering precis utanför - Städning av gemensamma ytor - Sophantering Välkommen att höra av dig för visning!

Övrig information

Övrigt:

FASTIGHETSINFORMATION Mindre byggnad i ett plan med källare där hela entréplan hyrs ut som kontorshotell. OM SVENSKA HUS SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 11 70

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

2000

Utförande

Våningsplan:

1

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen längs Landskronavägen i Råå, precis intill ICA Maxi Stormarknad Råå. Enkelt att ta sig till fastigheten med bil. Busslinjer finns i närheten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Kostnadsfria parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten.

Närservice:

Precis intill fastigheten ligger ett handelsområde med ICA MAXI Stormarknad, Plantagen, Mekonomen och Systembolaget.

Kommunikationer

9 min till bil till Helsingborg C. Ca 20 min restid med buss in till Helsingborg C. Närmaste busshållplats är ca 700 m bort där Stadsbuss och Regionbuss avgår.
Landskronavägen 31