Volframgatan 3

Malmö , MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

330 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Kontor- och produktionslokal i fastighet nära inre ringleden

Lokal i markplan med mixade ytor som lämpar sig för kontor i kombination med lättare tillverkning av produkter. Här finns både enskilda rum och större ytor. Fastigheten är belägen i Emilstorp nära Amiralsgatan och inre ringleden. Goda parkeringsmöjligheter. Bussförbindelse i direkt närhet.

Övrig information

Övrigt:

FASTIGHETSINFORMATION Industri- och kontorsfastighet belägen i Emilstorp i östra delen av Malmö. Fastigheten består dels av kontorsplan och dels utav industrihallar med högt i tak. Goda parkeringsmöjligheter. OM SVENSKA HUS SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Ytor

  • Total yta:

    330 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

1

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Emilstorps industriområde nära Amiralsgatan och den inre ringleden. Området erbjuder varierat utbud av småindustrier men även handel och service.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter på fastigheten.

Kommunikationer

Busshållplats finns i direkt närhet. Tågstation någon minuts promenad bort. Närhet till ringvägarna.
Volframgatan 3