Roskildegatan 4

Centrum , Helsingborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

122 m²

Hyra

Hyra enligt överenskommelse

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Butik och kontorslokal till uthyrning i centrala Helsingborg

På fantastiska Roskildegatan i centrala Helsingborg finns nu möjligheten att hyra lokal om 122 kvm. Lokalen har fina skyltfönster mot gatan som även ger ett bra ljusinsläpp.

Lokalen är fördelad på två plan, med både personalytor, pentry och arbetsrum. Nuvarande hyresgäst bedriver en skönhetsklinik i lokalen sedan ett antal år. Lokalen har ljusa och bekväma arbetsytor som är perfekta för produktivitet och samarbete.

Fastigheten är belägen mitt i centrala Helsingborg. I området finns ett stort utbud av butiker, restauranger, caféer med mera. Det finns en busshållplats i närheten vilket gör att du enkelt tar dig runt i Helsingborg med buss, men du når även Helsingborgs central med en kort promenad. Du har också nära till centralstationen som tar dig runt i regionen. Detta gör lokalen idealisk för företag som har personal som pendlar från andra platser.

Ytor

  • Total yta:

    122 m2

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
Mötesrum
Reception
Restaurang
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Hyra enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Oskar 11. 11

Byggår:

1929

Teknisk information

Ventilation:

FTX

Roskildegatan 4

Om Willhem AB

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem AB

Lilla Garnisonsgatan 31

254 67 Helsingborg

www.willhem.se

Fler annonser från Willhem AB