Fabriksgatan 10

Gårda , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

624 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Bli en del av Gårdakliniken

Ta chansen att hyra en lokal om 624 kvm i en fastighet med många vårdenheter. Eftersom populära Gårdakliniken är en vårdfastighet betalar man ingen fastighetsskatt. Bli granne med andra vårdprofessionella såsom urologi, hjärtmottagning, gynmottagning och IVF, vilket skapar en stark och stödjande vårdgemenskap. Vi skapar tillsammans med er en layout som består av mottagningsrum kombinerat med kontorytor, konferens, pentry och eventuellt andra specifika önskemål som passar er verksamhet. Som en extra förmån har vi en hyresgäst i huset som är intresserad av att hyra ut sin operationssal vid behov. Tillsammans kan vi skapa en dynamisk och komplett vårdmiljö för att möta behoven hos både hyresgäster och deras patienter En fastighet med gott om parkeringsmöjligheter samt närhet till Göteborgs mest centrala delar. I området finns all tänkbar närservice,butiker,restauranger och caféer. På bara några minuter tar du dig till Focushuset med ICA, Systembolaget och många fler butiker. Här kommer ni snabbt ut på E6:an. Välkommen till Gårdakliniken Ring Sara Mannerström för mer information: 031-7213066.

Ytor

  • Total yta:

    624 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Omklädningsrum
Reception
Terrass
WC

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gårda 18:21

Planlösning:

Bra storlekar på rum som med fördel kan användas som mottagningsrum. Lokalen kan självklart även hyras som kontor.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Nära Centralstationen - 15 minuter till Landvetter Lokalen är belägen i södra Gårda vilket är ett attraktivt, omtalat och efterfrågat läge med både bostäder och företag. Till Landvetter flygplats tar det 15 minuter med bil och Centralstationen ligger på bekvämt promenadavstånd. Självklart finns här även kollektivtrafik och cykeluthyrningen Styr och Ställ för den som smidigt och grönt vill ta sig till och från arbetet och möten på stan.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Inga konstigheter, vi har garage för personal och utanför fastigheten finns gott om besöksparkeringar där patieneter och besökare lätt och smidigt kan stå.

Närservice:

I området finns all tänkbar närservice, butiker, restauranger och caféer. På bara några minuter tar du dig till Focushuset med ICA, Systembolaget och många fler butiker. Du har även nära till de centrala delarna av Göteborg, Ullevi, Svenska Mässan och Liseberg. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i närområdet.

Kommunikationer

Huset ligger intill E20/E6 vilket är smidigt för alla med bil. Oavsett om du går eller cyklar så tar du dig snabbt till allt inom centrala Göteborg. Väljer du spårvagn så är det nära till hållplatserna Ullevi Södra eller Stampen.
Fabriksgatan 10