Fabriksgatan 10

Gårda , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

390 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Bli en del av Gårdakliniken!

Bli granne med andra vårdprofessionella såsom urologi, hjärtmottagning, gynmottagning och IVF, vilket skapar en stark och stödjande vårdgemenskap. Vi skapar tillsammans med er en layout som består av mottagningsrum kombinerat med kontorytor, konferens, pentry och eventuellt andra specifika önskemål som passar er verksamhet. En fin entré och hiss i fastigheten uppfyller alla krav som Västra Götalandsregionen (VGR) kräver, vilket ger både säkerhet och tillgänglighet. Man möts direkt av en soffgrupp i den gemensamma entréytan där patienter exempelvis kan vänta in sin taxi eller annat. Njut av takterrassen för personalkomfort Takterrassen ger personalen möjlighet att koppla av och njuta mellan arbetspassen. Eller varför inte skapa ett branchevent när det vankas konsert på Ullevi. Här hör man som om man vore på plats. Som en extra förmån har vi en hyresgäst i huset som är intresserad av att hyra ut sin operationssal vid behov. Tillsammans kan vi skapa en dynamisk och komplett vårdmiljö för att möta behoven hos både hyresgäster och deras patienter Lokalen är belägen i Gårda som har goda parkeringsmöjligheter och enkel åtkomst till kommunala kommunikationer. Välkommen till en plats där din vårdvision blir verklighet! Välkommen till Gårdakliniken.

Ytor

  • Total yta:

    390 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gårda 18:21

Våningsplan:

5

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Nära Centralstationen - 15 minuter till Landvetter Lokalen är belägen i södra Gårda vilket är ett attraktivt, omtalat och efterfrågat läge med både bostäder och företag. Till Landvetter flygplats tar det 15 minuter med bil och Centralstationen ligger på bekvämt promenadavstånd. Självklart finns här även kollektivtrafik och cykeluthyrningen Styr och Ställ för den som smidigt och grönt vill ta sig till och från arbetet och möten på stan.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gott om besöksparkeringar i anslutning till fastigheten.

Närservice:

I området finns gott om restauranger och caféer. På bara några minuter tar du dig till Focushuset med ICA, Systembolaget och många fler butiker. Du har även nära till de centrala delarna av Göteborg, Ullevi, Svenska Mässan och Liseberg. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i närområdet.

Kommunikationer

Huset ligger intill E20/E6 vilket är smidigt för alla med bil. Oavsett om du går eller cyklar så tar du dig snabbt till allt inom centrala Göteborg. Väljer du spårvagn så är det nära till hållplatserna Ullevi Södra eller Stampen. Dessutom går buss 753 bara några meter från entrén.
Fabriksgatan 10